loader
bg-category
Tag 2018 Brudekjole Cues fra Bridal Fashion Week

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fashion designere splittede gamle forældede regler om dressing bruden, da de afslørede de seneste ideer på Bridal Fashion Week for foråret 2018. Derefter tog de succesfulde tendenser fra sidste år og skubbede dem til grænsen. Er du en dristig brud, der planlægger at bære bukser? Vil du slå en smuk note, der giver den mest moderne farve sort som accent eller fuldbroek? Hvad med overdimensionerede øreringe eller applikationer med stor størrelse? Har vi en tendens til dig.

  1. Over de øverste applikationer

Applique brudekjoler fortsætter med at styre banerne i 2018, og designere gør dem større og bedre end nogensinde. Samlinger fra Berta Bridal til Marchesa har dem fremtrædende.

  1. Bukser og flere bukser

Oscar de la Renta er kun et designhus, der sætter bruder i bukser. Bukser på Le Renta blev elegant skræddersyet og udsmykket med gigantiske buer. Andre designere tilbød pantsuits og jumpsuits.

  1. Capes

Næsten hver designer toppede en brudekjole med enten en beskåret kapsel eller fuld længde fejende cape for at fremhæve en prinsesse brud. Mange brugte ren tulle til at give deres skulderbeklædning en delikat touch. Find kapper hos Naeem Khan og Allison Webb.

  1. Noget Blåt

Noget gammelt, noget nyt, en brudekjole i baby blå. Sådan afsluttede designerne det gamle bryllup rim for foråret 2018. Farven var en favorit på landingsbanen. Reem Acra elskede den lyse skygge.

  1. Store øreringe

Designere vedtog denne store trend for hver anden lejlighed, så hvorfor ville ikke BIG øreringe dukke op i bryllup stilarter? Lela Rose og Naeem Kkan gav os deres tage på rigtig stor ørering.

  1. Brude Sort

Husk den gamle regel at ingen har sort til et bryllup? Brudepiger har brudt det i årevis, og nu kan bruden komme ombord i 2018. Accent med sorte bånd, handsker og hårstykker eller gå til fuldbrune brudekjoler. Reem Acra er en designer, der malede den sort.

  1. Fjer

Designere som Monique L'huillier og Berta Bridal gav os kjoler, der dryppede i fjer, da deres fancy tog fly.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer