loader
bg-category
7 Festlig Makeup ser ud til jul

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg kan ikke tro, at julen er i næste uge! Hvordan tid har fløjet i år! Har du besluttet, hvad du skal bære på julaften (eller aftensmad) med din familie og på feriepartierne med dine venner? Hvis ikke, skal du tjekke mulighederne nedenfor. Uanset om din makeup-stil er enkel, klassisk, fed eller moderne, finder du helt sikkert noget, du elsker (eller inspiration til at lave dit eget):

1. Klassisk jul

Lad os begynde med et klassisk julemarked, der er smigrende på alle: guld øjenskygge og røde læber. Perfekt til en fest, kan du bære det for at spise frokost eller middag sammen med din familie.

2. Hvid, sølv og guld

Inspireret af et juletræ, dette hvide, sølv og guld udseende fremkalder al den magiske af en hvid jul. Og det er super nemt at gøre!

3. Grønne øjne, røde læber

Grøn og rød er en meget kristelig kombination. Her er en glamourøs måde at bære den på uden at se ud som en klovn.

4. guld eyeliner

Drej dit sultrige, røgende øje til et festligt udseende med en pop guld øjenliner. Det er enkelt og vil få dig til at skille sig ud på alle parter, du vil deltage i denne feriesæson.

5. Festlig med et twist

Grøn øjenskygge er altid inde i julen. For at tilføje et twist til dette look, par det med lilla læbestift. Det er smukt og moderne.

6. Rød, grøn og guld

Er der en mere festlig kombination som rød, grøn og guld? Overraskende bærbart, dette udseende er fantastisk til dem, der føler sig dristige på juledagen.

7. Rød Glitter

Overskrift til en julefest? Hvis du føler dig dristig, og vil sikre dig, at du vandt, passerer ubemærket, prøv dette glitrende røde look med en vinget eyeliner. Smukt og sparkly.

Hvilke af disse udseende er din favorit? Vil du bære en af ​​dem i julen?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer