loader
bg-category
Fire færdigheder du behøver på dit CV

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fire top forretningsledere har værdifulde forslag til, hvordan man skriver et iøjnefaldende CV, når du leder efter et job eller en forfremmelse. Disse administrerende direktører kender de væsentlige færdigheder, der indikerer, at du vil være førende inden for den moderne arbejdsplads, og de deler dem på LinkedIn. Tag råd fra Arianna Huffington, grundlægger af The Huffington Post og trives globalt; Bill George, longtime CEO for Medtronic; Ryan Holmes, CEO for Hootsuite; og reid hoffman LinkedIn grundlægger. De taler med myndighed om de kvaliteter, der sætter ledere fra hinanden - en følelse af formål, evnen til at bemyndige medarbejdere, en bias mod læring og brug af sociale medier. Dyrk disse kvaliteter og fremhæve dem på dit CV. Vær ikke genert for at lade potentielle arbejdsgivere vide, at du har mestret disse efterspørgselsfærdigheder.

Fremhæv Formål

Hvad står din virksomhed for uden overskud og vækst? Vis at du kan hjælpe din virksomhed med at tjene penge. Du ønsker også at sikre, at dit CV afspejler, hvordan du kan bidrage til organisationens overordnede formål. Et af de vigtigste færdigheder, som en fremtidig leder kan demonstrere, er at finde og opretholde en følelse af virksomhedens formål. Demonstrere at dit lederskab vil appellere til årtusinder og Generation Xers søger virksomheder, der deler deres værdier.

Styrk medarbejdere

Når du ansøger om en ledelsesrolle, skal du understrege, at du kan tiltrække og bevare tusindårige og Generation Xers. Dagens unge medarbejdere leder efter ledere, som giver mening i deres arbejde, samt tilbyder læringsmuligheder for at fremme deres karriere. Vis at du kan styrke medarbejderne ved at give dem ejerskab over deres roller.

Forpligte sig til at lære

Angiv dine tidligere akademiske præstationer og fremhæv det, du har lært i din karriere hidtil. Men stop ikke der. Forpligtelse til at opdatere dine færdigheder og tilføje til din viden vil imponere en arbejdsgiver. Udviklet teknologi holder dagens forretningsverden i konstant forandring. Ledere skal konstant lære en prioritet.

Bevis sociale medier færdigheder

Sociale medier er en kernekompetence for virksomhedsledere. Brug det, og du kan klare dig til dagens mest dominerende kommunikationsplatform. Ignorer det, og du risikerer at have konkurrencen kører over dig. Brug af Twitter og Instagram er et stort plus i øjnene på din arbejdsgiver. Vis dem, du kan bruge sociale medier til at etablere din virksomheds følelse af formål og brandværdier.

Læs mere her, hvis du vil mestre disse fire færdigheder og blive en god forretningsleder

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære