loader
bg-category
Prøv denne formel for at finde mængden af ​​vand, du har brug for

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvor meget vand skal du virkelig drikke hver dag? Vi har længe hørt, at det er otte kopper. Nylige undersøgelser har ændret mængden så ofte, som de fleste af os er forvirret. Den seneste forskning fra det medicinske forskningscenter på Mayo Clinic i Minnesota satte baren på 13 kopper om dagen i gennemsnit for mænd og ni kopper vand til kvinder. Ingen bestrider vigtigheden af ​​at indtage vand. Drikkevarer har fordele ved at rydde op i huden, så vi kan føle energi. Hvis du ikke får nok, kan du lide symptomer på dehydrering, der omfatter tør hud, hovedpine, svimmelhed og endda besvimelse.

Der er en nem måde at bedømme om du får tilstrækkeligt vand i løbet af dagen. Når du holder dig nok, skal din urin være en meget lys farve frem for en dyb gul. Motion og kost kan gøre en forskel.

At spise mad højt i vand, såsom vandmelon, agurk og selleri, kan hjælpe med at skylle toksiner fra din krop. At spise salt mad har den modsatte virkning. Din krop vil bevare væsker for at hjælpe med at fortynde natriumet, og derfor spiser salt mad gør dig tørstig.

Du skal drikke mere vand for at erstatte væsken, du vil miste, når du træner. American College of Sports Medicine anbefaler at drikke en ekstra 12 ounces vand for hver 30 minutters øvelse.

På trods af at vi ved, at vi har brug for vand, ved de fleste af os ikke, hvor meget vi virkelig har brug for. Sandheden er, at der ikke findes nogen størrelse i alle formler. Nogle myndigheder anerkender nu, at hver persons krop er anderledes. De anbefaler en simpel videnskabelig formel til at hjælpe os med at finde ud af, hvor meget vand hver enkelt person skal drikke hver dag.

Her er formlen for, hvor meget vand du skal drikke:

Trin 1: Tag din vægt (i pund) og divider den med 2,2.

Trin 2: Multiplicér det tal efter din alder.

Trin 3: Opdel den summen med 28,3.

Trin 4: Din total er hvor mange ounce vand du skal drikke hver dag.

Del det nummer med otte for at se dit resultat i kopper.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære