loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.162

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej smukke!

Klar til dagens tilfældige ramblings? Nu sker det:

Fest Kjoler

Fest sæson er hurtigt nærmer sig. Her er et par kjoler for at fejre det i stil:

H & M Sequined Kjole / Suzannah Polaire 1920s Couture Kjole / Matthew Williamson Prydet blonder og chiffon mini kjole / Halston Heritage Lace-jacquard minikjole

Fransk Forbindelse Dekoreret Mini Kjole med High Neck / Modcloth Time og Grace Kjole i Merlot / Topshop Sequin og Feather Trim Shift Kjole af Opulence / Frøken Selfridge Lily Bodycon Kjole

Hvilken kjole er din favorit?

Hvad jeg læser nu

BrainScripts for Sales Success: 21 Skjulte principper for forbrugerpsykologi for at vinde nye kunder af Drew Eric Whitman Drew Eric Whitman har skrevet BrainScripts for Success for at forklare virksomhederne, hvordan man bruger principperne for forbrugerpsykologi til at vinde nye kunder. Jeg læser det for den modsatte grund: at finde ud af, hvordan virksomheder bruger til at narre os til at købe deres produkter. På nogen måde er det en meget informativ læsning. Nu er Whitman ingen conman. Han siger ofte, at disse principper kun bør implementeres, når du har en god service eller et produkt at sælge. På den måde vil du ikke snyde dine kunder. Hans råd, baseret på psykologiske principper, forklarer, hvad der driver en person til at købe noget, og hvordan en sælger kan med de rigtige ord og teknikker lede samtalen for at gøre salget. Skrivestilen er klar og ligetil. Samlet set læser en øjenåbning for både sælgere og deres kunder. Tilgængelig hos Amazon.

Links

Blogging vs virkelige liv: ikke føler dig presset til at bruge en formue - London Beauty Queen

Mærker at se i 2015 - Beauty Junkie London

Tøjnumre definerer os ikke - Zoe London Er sesamolie den bedste ting til din hud? - The Beauty Brains

Æg hvide til fastere hud? - Paula's Choice

Makeup Addict Tag

Denne uges søndagsundersøgelse er et tag! Jeg blev nomineret til Makeup Addict Tag af den dejlige Anubhuti of Sense It Eve. Tak hun! Her er mine svar:

1. Hvilket produkt holder du stadig ved at købe mere af, selvom du har masser i din samling? Pink lipglosses. Jeg kan bare ikke modstå dem.

2. Hvad er det ene produkt, som du ikke kan leve uden? Læbepomade. Jeg skal have en med mig, hvor jeg går.

3. Favorit Makeup Brand? Bare en?! Jeg elsker Slank Makeup meget. Deres produkter er pigmenterede, langvarige og overkommelige. Men Pupa har også et særligt sted i mit hjerte. Det er det første mærke, jeg føler mig forelsket i, og de holder stadig fri for masser af coole, fantastiske kvalitetsprodukter.

4. Hvor stor er din makeup kollektion? For stor! lol

5. Hvordan gemmer du det? I en fire skuffeskuffe og et stort skab.

6. Hvor mange sminke har du i håndtasken i øjeblikket? Kun læbepomade. Jeg genbruger sjældent makeup i løbet af dagen, så jeg plejer ikke at tage noget med mig.

7. Hvis du kunne raid en anden blogger stash, hvem ville det være? Jeg ved ikke. Jeg er meget tilfreds med min samling.

8. Hvor lang tid tager din sædvanlige makeup rutine og hvor mange produkter bruger du? Det afhænger af, om jeg laver et kompliceret øjenblik eller bare anvender en creme øjenskygge. Jeg vil gerne have et anderledes udseende hver dag. I det første tilfælde vil jeg sige om en halv time, ellers 10 minutter. Udover øjenskygge bruger jeg altid mascara, foundation, concealer, rødme og lipgloss.

9. Har du nogensinde købt makeup ved at vide, at du aldrig ville bruge det? Nix. Hvis jeg køber noget, er det fordi jeg håber at bruge det. Hvis jeg ikke gør det, er det fordi det heller ikke passer mig, eller det er ikke så godt.

Jeg mærker alle, der ønsker at gøre dette! Her er spørgsmålene igen: 1. Hvilket produkt holder du stadig ved at købe mere af, selvom du har masser i din samling? 2. Hvad er det ene produkt, som du ikke kan leve uden? 3. Favorit Makeup Brand? 4. Hvor stor er din makeup kollektion? 5. Hvordan gemmer du det? 6. Hvor mange sminke har du i håndtasken i øjeblikket? 7. Hvis du kunne raid en anden blogger stash, hvem ville det være? 8. Hvor lang tid tager din sædvanlige makeup rutine og hvor mange produkter bruger du? 9. Har du nogensinde købt makeup ved at vide, at du aldrig ville bruge det?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære