loader
bg-category
Hold Toes Toasty med de bedste toffler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ingen grund til at lande på et iset gulv, når et varmt par tøfler nestles ved siden af ​​din seng. Dine tæer forbliver ubehagelige, når du forkæler årets bedste hjemmesko. Uanset om de er foret med shearling eller prale af tykke gummiersåler, er disse de bedste af tøflerne, der lounger rundt om i huset en luksuriøs overbærenhed. Når du vil have en hussko, der er behagelig og holdbar, så prøv disse på for størrelse. Om moccasiner, støvletter eller slip-ons er din stil, er der en måde, der passer til.

Bedste samlet: L.L.Bean Wicked Good Moccasins, $ 89, L.L.Bean

Disse klassiske fåreskind tøfler er komfortable, velfremstillede og værd at prisen. Foringen er lavet af ægte fåreskindskåring, der forbliver fluffier i længere tid end det samme materiale på lignende par. Moccasinerne kommer med en tykk gummi ydersål, så de passer fint til både indendørs og udendørs brug. De er nemme at glide til og fra uden dine hænder.

Bedste samlede Runnerup: ACORN Kvinder Dara Slipper, $ 35, Amazon

Disse varme og hyggelige slip-ons tilbyder god bue støtte, en solid gummisål, varm blød foring og en åndbar uld og polyester øvre. De er lidt clunkier, men også billigere end L.L.Bean Wicked Good Moccasins. Dora Slipper er også blandt de mest holdbare, med en forstærket øvre lavet af koget uld og polyester fleece plus en tykk gummi ydersål.

Bedste samlede unisex: Haflinger Unisex AT Wool Tøfler, $ 66, Amazon

Komfort er ordet for disse tøfler, der har støbt bue støtte, som hjælper med fodens tilpasning og justering. Dine fødder forbliver i den rigtige temperatur, uanset hvilket miljø du er i. Gummibensler på bunden gør disse tøfler rigtige at bruge indenfor eller udendørs.

Bedste Shearling Kvinder: UGG Australia Women's Scuffette II Sheepskin Slipper, $ 85, Amazon

For stor varme i en tøfler, er dette skarverede suede-par foret med ægte pels et indlysende valg. En opdateret kork-infunderet gummi ydersål gør det muligt at bære dem både inde og ude. De er så varme, du kan endda bære dem uden sokker og har stadig toasty tæer.

Bedste high-end kvinder: UGG Australia Women's Ansley Suede Tøfler, $ 100, Amazon

Det vandtætte suede-ydre og en gummi ydersål gør det muligt at bære denne tøfler både udenfor og indeni. Den hyggelige foring holder dine fødder varme uden overophedning. Størrelser kører små, så du må muligvis bestille en skostørrelse større end normalt. Disse tøfler kan have brug for noget "bryde ind".

Bedste budget: Kvinders Soft Gridding Plush Lining Slip-on Memory Foam Clog, $ 20, Amazon

Disse gode tilbud babyer vil være dit nye favorit par at bære rundt i huset. Tre lag memory skum giver disse tøfler en luksuriøs følelse, hver gang du glider ind i dem. De er komfortable og varme til en god pris. En ekstra værdi er, at de er maskinvaskbare.

Bedste Faux Fur: ACORN Kvinder Faux Chinchilla Collar Slipper, $ 32 Amazon

Sofistisk stil hæver disse faux chinchilla pelsbeklædte krave tøfler. Dette par har en gummisål, så du kan bære den udenfor. Hukommelsesskumforing og en bue holder dem behagelige hele dagen lang.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer