loader
bg-category
, Er Sæsonen at spørge Santa til skønhedsgaver

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Spørg Santa for skønhed, og du vil pakke nogle af disse mest eftertragtede gaver af året. Uanset om du handler for strømpehjul eller hinting til nutiden af ​​dine drømme, er der noget for alle på din liste. Sæsonen med at give er hurtig over os. Feriesamlinger kommer i begrænsede udgaver, der snart forsvinder op på skorstenen med julemanden, så handle nu. Her er nogle af de bedste gave til skønhed i 2017.

Charlotte Tilbury's Lip Masterclass Lip Kits, $ 190, Charlotte Tilbury

Disse Lip Masterclass Lip Kits giver dig tre ekspert lip udseende, herunder læbestift, prisbelønnet lip liner og lustrous lip gloss. Opdag en læbe se efter hver by! Find den perfekte engelske Beauty Lip, den amerikanske Sweetheart Lip og Shanghai Nights Lip. Trioen af ​​smukke læssæt, herunder tre nye læbestift farver inspireret af magien i tre byer, at Charlotte har elsket hendes hele livet.

Liz Earle Brightening Treatment Mask, $ 53 plus forsendelse, Amazon

Denne hurtigtvirkende maske giver din hud en naturlig udstråling. Den stimulerende kamferolie og toning heksebaserede ingredienser genoplive øjeblikkeligt kedelig hud. Brug denne behandling om morgenen eller når du har brug for en hurtig løsning. Bemærk, at denne maske ikke er egnet til følsom hud

Marc Jacobs 'Night Owl Cracker Makeup Gift Set, $ 32, Marc Jacobs

Den festlige cracker box er perfekt til gave til dig selv eller andre. Den har en limited edition sæt bestselling volumizing mascara og rejsestørrelser af gel eyeliner og flydende liner. Fejr ikonisk stil denne højsæson med dette 3-delt sæt i de sværeste sorte nuancer.

Rodin Mini Lavendel Absolut Luksus Face Oil, $ 170, Rodin

Giv gaven af ​​roligt, belyst hud, når du vælger den sofistikerede og unikke Lavendel Absolut Face Oil. Denne olie kombinerer sensuelt varme lavendel blomster fra Frankrig og en æterisk lavendel æterisk olie fra Bulgarien blandet med æteriske olier.

Acqua di Parma Colonia duftende dukke duo, $ 65, Amazon

Disse sæber vil berige deres hænder med brandets berømte krydrede citrus Colonia duft og stolthed på deres badeværelse. Denne rensestang forlader huden fugtet og lugtende dynamit. Det er infunderet med kokosolie og fedtsyrer til let, effektiv fugtgivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer