loader
bg-category
Produktanmeldelse: Ti Revive Eye Contour

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Revive Eye Contour Mærke: Ti Størrelse: 30ml Pris: £29.70

Fra emballagen: Vores formulering er blid og let absorberet og leverer fordelene ved de vigtigste ingredienser hurtigt. Sød mandelolie har blødgørende og skleroserende egenskaber, som forbedrer hudens og huden. Argirelin begrænser ansigtsmuskelernes evne til at indgå en kontrakt, hvilket reducerer rynkerne.

Hvad jeg kunne lide: - dejlig tekstur, ikke for tynd eller for tyk - synker hurtigt ind i huden uden at efterlade rester - fugtgivende, gør huden blød og glat i flere timer - reducerer midlertidigt udseendet af fine linjer og rynker

Hvad jeg ikke kunne lide: - nogle mennesker kan finde formlen for enkel til deres behov - ikke fugtgivende nok til meget tør hud - Argireline virker ikke godt for personer med tykk hud

Jeg plejer bare at anvende min ansigtsfugtighedscreme på mit øjenområde, men nogle gange sner en ordentlig øjencreme sig ind i min hudpleje rutine. Den sidste øjencreme, der har opnået denne oplevelse, er Ten Revive Eye Contour.

Hurtigabsorberende, denne hvide creme har en dejlig, ikke for tyk, men heller ikke for tynd, tekstur, der holder alle de tørreste hudtyper bløde og fugtige i timer. Dens fugtighedsgivende egenskaber skyldes Sweet Almond Oil (Prunus Amigdalus Dulcis Oil), som er rig på hudreparerende ingredienser, herunder oliesyre, linolsyre og myristinsyrer.

Hudreparerende ingredienser er stoffer, der udgør limen, der holder hudceller sammen og hjælper med at opretholde hudens naturlige barriere intakt. Når denne barriere er intakt, er huden glattere, suppler og sundere. Selvom sød mandelolie normalt ikke forårsager negative reaktioner, kan de, der er allergiske over for nødder, gerne undgå det, bare i tilfælde.

Cremen indeholder også en flok silikoner, der giver den glide og fylder fine linjer og rynker, hvilket gør dem til at se midlertidigt mindre ud. Selv om deres virkning forsvinder, når cremen fjernes, gør det, at huden ser lidt yngre ud, mens du har den på. Og nej, kvæler siliconer ikke huden. Deres molekylære struktur består af store molekyler med store mellemrum mellem dem, så huden kan svede.

Peptider er alle raseri nu, og ti har inkluderet argirelin, spionerede som et alternativ til botox på grund af dets evne til at hæmme muskelbevægelsen i Revive Eye Contour cremen. Selvfølgelig er det næsten ikke så effektivt som botox (der er intet aktuelt anvendt), men en undersøgelse fra 2002 viste, at en "emulsion indeholdende 10% af hexapeptidet [argirelin også kaldes acetylhexapetid-3] på sunde kvinder frivillige reducerede rynke dybde op til 30% efter 30 dages behandling. "Det ser imidlertid ud til, at argirelin fungerer bedre for dem med tynd hud. Hvis din hud er tykkere, kan du ikke se nogen forbedring.

Min eneste skuffelse er manglen på antioxidanter i cremen. De få inkluderede er til stede i meget små mængder. Men hvis du leder efter en simpel øjencreme, der fugter øjenområdet, reducerer udseendet af fine linjer og rynker (omend kun midlertidigt) og er nysgerrig efter at prøve argirelin uden at investere i et dyrere produkt, kan du nyde Ti Revive Eye Contour.

Ingredienser: Aqua, Polysilicone-11, Ehylhexyl Palmitat, Prunus Amigdalus Dulcis Olie, Olusolie, Polysorbat 60, Sorbitol, Ceteareth-20, Dimethicone, Isostearylalkohol, Cetearylalkohol, Gluconolacton, Polymethylsilsequiloxan, Phenoxyethanol, HDI / Trimethylol Hexylcton Crosspolymer, Glycerin, Hydrogeneret Lecithin , Butyrospermum Parkii Smør, Echinacea Pallida Extract, Natriumbenzoat, Carbomer, Natriumhyaluronat, Parfum, Natriumhydroxid, Laureth-12, Lyciumbarbarumfrugtekstrakt, Hydrolyseret Manihot Esculenta Tuber, Extrakt, Silikat Dimethyl Silylat, Ethylhexylglycerin, Calciumgluconat, Kaliumsorbat, Tocopherylacetat, butylenglycol, caprylylglycol, sorbinsyre, hexylenglycol, acetylhexapeptid-8, diaminopropionoyltripeptid-33, citronsyre.

Tilgængelig på: Amazon og Clever Hudpleje

Resumé Ti Revive Eye Contour synker hurtigt ind i huden, fugter det og efterlader det blødt og glat i flere timer. Det reducerer også midlertidigt udseendet af fine linjer og rynker.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære