loader
bg-category
Tips til en sund og smagfuld julemadesteg

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

14Holidays er sæsonen for tankeløs snacking og overindgivelse i højt kalorieindhold, højt fedtindhold. Det ser ud som om, hvor som helst du går, der byder på uimodståeligt lækre godbidder, der garanterer at buste din kost og udvide din talje. Vælg sunde feriefødevarer, og du vil ikke have noget at fortryde, når nytår kommer. Hvis det er din tur at spille værtinde, kan du tilbyde dine gæster snackplader, der ikke kun smager godt, men holder kalorierne nede. Her er nogle strategier, der hjælper dig med at skære kalorierne, når det kommer til din ferie snack plade.

dips

Dips er en del af hver superstjernet snackplade, men nogle er bedre end andre når det kommer til en sund mulighed. Du behøver ikke at fjerne alle de lækre dips. Mange dips er højt i fedt. Bare undgå de creme-baserede dips og spare din talje. Rødder, hummus og avocado dips tendens til at være bedre muligheder for både ernæring og kalorie-tælling. Vi ved alle, hvor let det er at overvære, når det kommer til dips. Begræns den mængde, du vil spise ved at skære en bestemt del ud, og bevæg derefter væk fra karret.

Kiks

Gem din talje ved at dække de tunge krakkere, der kan fylde på så meget fedt som kartoffelchips og nå i stedet for de wafer-tynde sorter. Syv Bremner Wafers, for eksempel, leverer kun 15 gram carbs og 60 kalorier. Du sparer kalorierne til din yndlingsost eller dukkert.

En anden anbefaling er Grissini lange, tynde brødstikker i italiensk stil. En favorit snack i Europa, dette giver et crunchy alternativ til kartoffelchips> du vil elske det med dips og magert kød.

Ost

Hvem elsker ikke ost? Lag det på din wafer-tynde krakker med tomat eller agurk, og du får en uovertruffen godbid. Bare holde fast med fede oste som ricotta eller gedeost, som gør dit hjerte godt. Gedeost er kun 18 procent fedt i forhold til cheddar eller cremet ost som Camembert og Brie. Kremfulde oste er højere i mættet fedt og natriumindhold, og det er ikke det bedste for hjertesundheden.

Seafood

Vi har alle hørt advarsler om muligheden for at forarbejdede kød forårsager kræft. Prøv at begrænse eller springe over forarbejdede kød som skinke og salami helt, når du bygger din feriefad. da der er tegn på, at de kan øge din chance for kræft. Et sundere valg til en festlig plade ville være et protein som røget laks, rejer, østers og endda røget østers. Disse varer er relativt lave i kalorier, højt i protein og rige kilder til jod og zink. Laks vil give et boost af sunde omega-3 fedtstoffer.

Friske grøntsager

Heap på de friske grøntsager, og du vil lette belastningen af ​​din plade. Server op gulerødder og selleri. Tilsæt på cherrytomater til deres lækre smag og farve, og medtag nogle oliven til sunde fedtstoffer. Veggies giver den crunch vi længes efter, og de arbejder også godt med dips og ost.

Popcorn

Gem noget af det popcorn, du stræber rundt om dit træ, og smage en godbid, der kun indeholder otte gram kulhydrater per to kopper. Det er et meget bedre valg end majschips og kartoffelchips. Bare sørg for at din er luftpoppet og forlad smørret.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer