loader
bg-category
Tilføj den sande betydning af velgørenhed til din gave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Helligdage er en god tid til at tænke på den sande betydning af velgørenhed, mens du er op til din indkøbskurv i den årlige gavegivende frenzy. Sikker på, at du vil have gaver til venner og familie for at være åh-så-stilfuldt, men du kan også bruge ferien til at gøre en betydelig ændring i verden. Her er 35 gaver fremstillet af mærker, der giver tilbage til dem, der er mindre heldige. Varerne er bare den ting, du vil have dine besties til at glæde sig over udpakning. De er også en inspiration til at huske, hvorfor vi fejrer.

Porter Lyons Choker, $ 85, Porter Lyons

En procentdel af provenuet fra ethvert smykke fra Porter Lyons til enhver tid, går til koalitionen for at genoprette kysten Louisiana, hjemstedet for designer Ashley Porter.

Cuyana-taske, $ 95, Cuyana

Hjertetasken er en feminin måde at studere de små ting på, enten som en aftenkobling eller kosmetikpose. Smukt fremstillet af italiensk læder, er dette stykke færdigt med poleret guld lynlås trækker og står på egen hånd, men du kan også tilføje et monogram i midten under punktet.

Salget af denne sag og alt fra Cuyana går til bemyndigelse af kvinder gennem sit "Lean Closet" -program. Tilføj et "Lean Closet" kort til din kurv, og Cuyana sender en taske til dig at fylde med forsigtigt brugte tøj. Dine tøj hjælper derefter tidligere voldsofre med at opbygge nye garderobeskabe.

Diff Eyewear Bella Solbriller, $ 85, diff

På stranden, på arbejde eller på en båd, skaber Bella den perfekte vinkel for enhver selfie. Denne overdimensionerede ramme, fed linser og metal templer skaber en dramatisk kompliment til din daglige garderobe. Diff-mærket har brugt Instagram til at sælge solbriller, og har også en velgørende mission. Diff donerer et par læsebriller til en person, der har brug for hvert par, du køber.

Tredje kærlighed blonder balconette bh, $ 76, tredje kærlighed

Har du prøvet Third Love's "prøv det før du køber det" program? Så kan du vide, at alle de næsten slidte, returnerede bh'er er doneret til kvinder i nød. Yderligere proceeds går til Los Angeles Mission, St. Anthony's, United Way og Bra Recyclers.

For et dejligt eksempel kan du tjekke 24/7 ™ Lace Balconette Bra. Denne bh er lige så smuk som undertøj får, men lige så behagelig som Tredje Kærlighed T-Shirt Bra. Udsmykket med udsmykkede blonde er 24 / 7TM Lace Balconette designet med hukommelseskum kopper til uventet smidighed og brugbarhed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer