loader
bg-category
Hår Det er julens fest

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

19Alle sæt til den store ferie bash? Du har handlet, indtil du faldt, lined up den perfekte fest outfit og planlagt en morder makeup palette. Men i det hele, der hustler rundt, gør sig klar til det bedste julegave nogensinde, har du glemt at bestille en aftale med din frisør. Du må ikke bekymre dig. Vi har fantastiske ferie frisurer, du kan oprette for dig selv om ti minutter flade. Pick up den kam, og du vil være på vej hurtigere, end du kan afslutte med at kalde alle disse vers "De Tolv Dage af Julen."

Selena Gomez Twisted Low Knot

En ubesværet lav bolle gør dit ansigt opmærksomt, og dramatiske øreringe hjælper med at ramme dine funktioner et stykke tid og tilføjer dramatisk flair. Fire nemme trin til at skabe den perfekte lave knude findes her.

Carrie Underwood Sideswept Glamour

Start med rent, blæst tørt hår. Derefter skaber øjeblikkelig lydstyrke langs din hårlinie og krone ved at bruge dine fingre til at dele dit hår på den modsatte side fra din normale del. Strænger, der altid er adskilt på samme måde, slutter at ligge fladt over tid.

Blake Lively Push Back Retro

Top denne stil med et tyndt sequin hovedbånd til ekstra glamour. Begynd med rent, blæst tørt hår. Børste det tilbage væk fra dit ansigt til glatte tråde. Start ved din hårlinie i midten af ​​din pande tage en 3-tommers sektion af hår og ret den med en fin tandkamme.

Viola Davis naturlig tillid

Den enkleste af alle er bogstaveligt talt en naturlig hårstil, der gør det muligt at vaske og gå. Uanset hvad dit hår tekstur, kan du ikke gå galt med naturligt hår. Uanset om dit hår er kinky og coiled eller mere afslappet og løs, er dette det nemmeste. Rock en nem afro som Viola Davis eller gør et simpelt twist for ekstra volumen.

Charlize Theron Slank Chignon

Charlize Theron bedøvet på 2016 Cannes Film Festival i en slank chignon. Start med en svær hestehale og drej enden rundt om bunden for at sikre den over halsen. Brug mindre hårnåle og et hårnet i din naturlige farve for at holde håret på plads. For et blødt snoet look er nøglen messiness. Du skal ikke bekymre dig om at få fat i perfekte sektioner eller udglatte flyvevejen - jo løsere jo bedre.

Kate Middleton Dramatisk Double Twist

Til Kate Middleton's slanke twist bør du forsigtigt bøje dit hår og samle det i nakken. Brug dine fingre til at opdele håret i to sektioner. Saml hver sektion i to små pigtails. Sikre hver pigtail med et klart hår elastik. Vrid hver pigtail, så den begynder at mere ind i den anden og fortsæt, indtil pigtailsne er tæt sårede og begynder at slå op på toppen af ​​hinanden. Tuck i enderne under twist og brug bobby pins til at sikre dem.

Kerry Washington Faux Bob

Er Skandale star rocking en løs bob? Nej, det er en illusion skabt af en dyb side del og løse krøller samlet i en lav pony hale. Gå her for at lære, hvordan du kan falde en lang bob i seks enkle trin.

Rachel McAdams fransk twist

Dette er ikke din bedstemors franske twist. For at få det moderne udseende, start med at fastgøre håret i tre sektioner: top, midten og bunden. Drej den midterste sektion op og fastgør den med bobby pins for at holde håret på plads. Tag derefter den nederste sektion og gentag vriden op og pin den i midterdelen. Endelig tag den øverste sektion og træk den over midten og bunden. Giv det endnu et snor og fastgør det med stifter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære