loader
bg-category
Disse Pre-Workout Snacks Hurt din præstation

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Pre-workout snacks er et must. Efter alt har du brug for mad til brændstof til dit kredsløb. Men mens nogle på vej til gymnastiksalen har en jernmave, er andre forskellige. Fødevarer, der er fibrøse, fede, sukkerholdige eller påfyldning kan rodde i din fordøjelseskanalen og sende dig scrambling til nærmeste toilettet. Elementer som æbler, normalt et godt valg og kilde til fiber, er ikke, hvad din krop har brug for lige før lanceringen i højt gear. Ditch disse typisk harmløse fødevarer som præ-workout snacks, og du vil føle dig bedre og træne bedre.

Hørfrø

En lille servering af hørfrø-under to spiseskefulde-er en naturlig afføringsmiddel og god til at regulere din fordøjelseskanalen. At spise for meget, især uden vand, kan forårsage løst afføring eller forstoppelse. Det er ikke noget, du har brug for lige før en træning eller et løb. Hørfrø er en god kilde til fiber, der kan hjælpe dig med at rydde din fordøjelseskanalen,

Smoothies

Sørg for, at du ned din smoothie mindst to timer før din træning. Pas på at bestille en sukkerfyldt, usund shake, der kan spike dit blodsukkerniveau og derefter kollidere din energikredsløb. At drikke meget væske øger behovet for at afbryde din træning for at få et badeværelse pause. Det er ikke ideelt, når du forsøger at opretholde en højere hjertefrekvens konsekvent. Gem smoothie til en sund genopretnings måltid efter træning.

Mørtsmør / sunde fedtstoffer

Hold dig til færre end 15 gram fedtholdig træning eller ca. 1 spiseskefuldsmør, en ounce ost eller to store æg. Overvejende mere tid er nødvendigt for at fordøje fedt i forhold til kulhydrater, og at spise for meget fedt før træning kan få dig til at føle sig afvejet og lænet. Du har brug for højoktan, glykogenskabende brændstof til din træning, og det er ikke varer som avocado og nødder. Mange løbere finder disse ting, som normalt er gode valg, kan skabe sur refluks.

Kaffe

Koffein kan medvirke til at forbedre din udholdenhed og træningsintensitet, men drikker for tæt på din vej ud af døren, og du kan være midt i drift, når du rammes af en nødsituation i badeværelset. Den varme væske hjælper med at aktivere og flytte din tarm, og det er godt, når du vil have en hurtig forplejning. Løs dilemmaet ved at give dig selv 20 minutter til at behandle drikken, inden du går ud på dit løb. En anden mulighed for et boost er at vælge koffein tabletter eller pulver, som ikke vil forårsage den samme gastrointestinale distress

æbler

Æbler er højt i fiber, og det kan forårsage diarré eller GI-nød eller under træningen. Afsæt fødevarer med høj restprodukter som æbler og flerkornsbrød til lavere restprodukter som æbleauce eller riskager inden træningen.

Sportsdrinks

Sukkerarter som sorbitol, xylitol, isomalt og mannitol er almindelige i sportsdrikke, elektrolyt tabletter og sportsbarer. De kan forårsage gas, oppustethed, kramper og diarré. Medmindre du arbejder i over en time eller i ekstreme forhold, behøver du ikke en specialiseret sportsdrink. Vand er sandsynligvis dit bedste spil. Og på lang sigt, vælg elektrolytrige, sukkerfrie drikkevarer. Læs etiketterne og undgå tilsatte sukkerarter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære