loader
bg-category
Gå Retro Shopping for sidste minut julegave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At finde den perfekte gave til den perfekte kvinde kræver altid en stor kreativitet, og udfordringen er endnu større, når uret tikker ned til juleaften. Hvorfor ikke komme offline og lav en beeline til den gammeldags stormagasin, der regerer regelt over din forstæder mall? Der er ingen grund til at panikere over forsendelsesfristerne og natten over ekspresomkostninger, hvis du går og shopper for venner med denne liste over forslag i hånden. Brug disse tips, hvis du er helt ude af friske ideer. Enhver kvinde vil elske luksusen af ​​en spa kappe eller elegant duftende stearinlys eller italiensk silke tørklæde.

Australien 'Miranda' Robe, $125, Nordstrom

En kvinde, der ønsker spa-oplevelsen uden at forlade hjemmet, vil byde på en luksuriøs plysj fleece-kappe. Denne hættejakke med korte ærmer er den ultimative i behagelig og hyggelig stil. En sjal krave og hofte lommer tilføjer praktisk. til denne hyggelige stil. For den kvinde, der ønsker at føle, at hun er på et hotel uden at forlade hjemmet.

Shinola Runwell Brown Strap Watch, $ 550, Bloomingdales

Alle kender en kvinde, der aldrig er sent, ikke engang fem minutter, til et møde, en aftale eller en dato. Dette er uret for hende. Denne skønhed vil give hende den præcision, hun kræver.

Fresh's Soft Creme Ultimate Ageless Complexion Treatment, $ 145, Nordstrom

En stærk nærende creme, der reducerer tegn på aldring med en vægtløs tekstur. Fresh's Crème Ancienne linje er indviklet håndlavet af munke i et kloster. Denne behandling vil appellere til den kvinde, der vælger for kvalitet.

Guld Lana Monogrammed Oval Signet Ring, $ 498, neiman marcus

Kvinden, der skatter fine smykker og diskret monograming, vil skat denne enkle men meget specielle signetring. Den 14 karat gule guld Sarah Chloe ring bliver hendes signatur stykke.

Kiehls 'Creme de Corps' Soy Milk & Honey pisket kropsmørk, $ 38, Nordstrom

Denne luksuriøse duftende creme er en rig kropssmør, der er lys på huden, men rig på 24-timers hydrering.

Etro Silk Foulard Paisley Square Scarf, $ 205, Neiman Marcus

Dette italienske tørklæde er til kvinden, der elsker fed farve og udskrifter. Del på dette 55-tommers foulard paisley-firkant eller vælg fra en række udsøgte Etro-tørklæder.

Diptyque Ambre duftende stearinlys, $ 34, Nordstrom

Et smukt fokuspunkt for ethvert værelse, dette stearinlys er præsenteret i en cognacfarvet glasbeholder. Dit hjem vil afspejle varme, elegante noter af skov, vetiver og patchouli. Duften er forbedret med strålende anis, insolente krydderier, mystisk røgelse, cistus og tonka bønne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære