loader
bg-category
Spørg dig selv, hvis du har brug for en prenup, før du siger "jeg gør"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Helligdage er en vidunderlig romantisk tid for at blive forlovet, og en forlovelsesring kan betyde et bryllup i foråret. Snart til at blive bruder ser frem til at planlægge brudgom og nyder brudesuiter før den lykkelige dag. Du bør også tænke på vigtig økonomisk planlægning i denne lykkelige tid. Ingen planlægger et bryllup, mens man tænker på en skilsmisse, men at få en fortrædelsesaftale kan være et emne, du vil tjekke ud på din opgaveliste. Konversationen kan være akavet men nødvendig, især hvis det enten af ​​jer besidder aktiver som en forretning eller arvet penge eller fast ejendom. Det kan glatte vejen, hvis du både indser en prenup, lader dig, ikke statslige love, beslutte, hvordan du vil dele ejendom i tilfælde af skilsmisse eller død af en ægtefælle. Spørg dig selv disse fire spørgsmål, før du går ned ad gangen.

Er din fremtidige ægtefælle i gæld?

At finde ud af om en potentiel ægtefælles udgiftsvaner kan spare dig for meget sorg i fremtiden. En åben og ærlig diskussion kan gemme din kreditvurdering. En prenup kan holde din ægtefælles gæld i deres navn. Spørg om de har enestående gæld, og hvis de gør det, så spørg dem, hvor mange penge de skylder. Med beskyttelse af en prenup vil du ikke blive holdt ansvarlig for din ægtefælles fremtidige gæld, hvis de tager ud og maksimerer flere kreditkort efter ægteskabet.

Ejer du en virksomhed?

En prenup blokke statlige love, der giver din ægtefælle halvdelen af ​​den indkomst eller aktiver, du har lavet under ægteskabet. En prenup forhindrer også statslove, der vil give din ægtefælle et halvt ejerskab i din virksomhed. Du kan kontrollere resultatet af en skilsmisse, hvis ægteskabet ophører ved at bruge en prenup for at forhindre, at disse statslove anvender.

I tilfælde af en eventuel skilsmisse sikrer en prenup, at du holder dine egne forretningsinteresser. Det er vigtigt, hvis du ejer en virksomhed, der går ind i ægteskabet, eller hvis du starter en virksomhed efter brylluppet.

Er dine aktiver komplekse?

Komplekse aktiver kræver mere beskyttelse. Familievirksomheder og fast ejendom er eksempler på interesser, der kan have brug for opmærksomhed. Hvis der kun er separate ting i dit navn, som du vil beskytte i tilfælde af skilsmisse, kan du overveje en prenup.

Flytter du til en anden stat?

Statlige love om fordelingen af ​​aktiver i en skilsmisse kan variere, og at flytte på tværs af statslinjerne kan sætte aktiver, du aldrig troede ville blive opdelt i en skilsmisse i fare. En prenup kan beskytte disse aktiver. Vær særlig opmærksom hvis du planlægger at flytte efter dit ægteskab.

For eksempel er en stat som New York en "separat ejendom" -stat, mens en stat som f.eks. Californien er en "community property" -stat. At anerkende forskellen mellem disse statslove fremhæver behovet for en prenup for at beskytte dine aktiver.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer