loader
bg-category
Hvorfor Huda Kattan gør 2018 året for Beauty Micro-Loan og elsker dine ufuldkommenheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg er så glad for at være hjemme og jeg er så klar til 2018! 💃🏽💃🏽 Vi arbejder på masser af spændende ting! Kan du gætte hvad vi lancerer næste? Godt nytår, min kærlighed !!! ❤️❤️❤️

Et indlæg delt af Huda Kattan (@hudabeauty) på

Før hun ramte det stort i det sociale medier skønhedsrum eller endda filmet sin første tutorial, var makeup maven Huda Kattan en iværksætter med en drøm og en økonomisk udfordring. Bloggeren var på udkig efter nogle penge til at tage sin forretning til næste niveau, men hun kunne ikke overbevise bankerne om at komme om bord. "Jeg havde brug for $ 10.000 til at genskabe min blog, men jeg kunne ikke bogstaveligt talt finde nogen til at låne mig pengene!" Minder hun om. "Jeg var heldig nok, at min familie lånte det til mig i sidste ende, men det var en rigtig udfordring at overbevise bankerne om, at min ide var værd."

I dag har Dubai-baserede forretningskvinde ikke kun sit eget vildt populære skønhedsmærke, men har også næsten 24 millioner Instagram-tilhængere, hvor rapporterne hænger sammen med en estimeret nettoværdi på 4,5 millioner dollars. For nylig modtog Huda Beauty-mærket en minoritetsinvestering fra private equity-firmaet TSG Consumer Partners, et partnerskab, der førte til oprettelsen af ​​HB Investments, en fond, der letter nye skønheds- og wellness-virksomheder.

Mens den økonomiske støtte er et plus, gav programmet liv til noget tæt på Hudas hjerte: Huda Beauty Angels, som vil låne frøpenge, vejledning og rådgivning til håbende iværksættere. Hun chattede med os om, hvad englernes program vil hjælpe med at fremme, gøre sin rolle som en rollemodel, og hvorfor hun er pumpet til at proklamere 2018 som "året for ufuldkommenheder".

Tror du iværksætteri i skønhed vil være et stort tema for 2018?Absolut! Der er så mange utrolige indie beauty brands på markedet rigtigt, og de blev alle startet af en person, der havde en stor drøm og bare gik for det. Der er ikke en formel eller traditionel måde at gøre ting mere på, og jeg ser mange mænd og kvinder tage kontrol over deres fremtidige ved at skabe de produkter, de ønsker at se, og jeg elsker det! Vi plejede at høre at "himlen er grænsen", men det er ikke sandt - du kan gå så langt som du vil, og jeg tror, ​​at flere mennesker er blevet kloge til dette og er parat til at forlade deres arbejde for at gøre noget de er lidenskabelige om.

Vær altid, som du skal være, det er inspirerende ❤️❤️❤️

Et indlæg delt af Huda Kattan (@hudabeauty) på

Hvad fik dig til at skabe Huda Beauty Angels?Huda Beauty Angels vil lette nye skønheds- og wellnessvirksomheder ved at låne frøpenge, vejledning og rådgivning til håbende iværksættere. Jeg er så lidenskabelig over dette program, fordi jeg ved førstehånds, hvor svært det var at få penge, da jeg begyndte min virksomhed. Jeg vil virkelig gerne hjælpe iværksættere med at nå deres mål, fordi jeg ved, at uden penge kan vejen til succes være meget vanskelig.

Hvad synes du er den sværeste del af at starte en skønhedsvirksomhed, som folk ikke er klar over?Huda Beauty er et mærke, der mester kvinders empowerment og unikhed, som ikke kommer uden sine udfordringer. Når du skubber grænser, vil der være tilbagevenden fra folk, så vi har virkelig brug for at omfavne det, vi står for som et brand og acceptere, at der vil være kritik.

På flipsiden lykkes en af ​​de største belønninger i et rum, hvor det ikke er almindeligt for en enkeltperson eller en familieejede virksomhed at skubbe grænser. Vi er det mærke, der viser kvinder, at de kan have det hele, og vi elsker at være den samme model.

Hvilke andre skønhedstendenser tror du vil være stor i 2018?For det første er individualitet en trend, som jeg elsker - omfavner din unikhed og føler mig selvsikker nok til ikke at rette op på "ufuldkommenheder". Jeg elsker, når jeg ser en tendens, der gør det muligt for folk at være komfortable i deres egen hud. Jeg er så glad for at individualitet bliver fejret, mærker bliver mere inklusiv og i sidste ende er det cool at være anderledes.

Ellers er jeg besat med at bruge lyse farver lige nu. Jeg forsøger at eksperimentere med lysere farver på min nedre lash line og spille med røget liner look-jeg tror, ​​eventyrlystne øjenfarve vil være stor i år. Metallics er også virkelig varmt i øjeblikket, som jeg elsker, fordi det inspirerer folk til at være mere dristige med deres skønhedsrutine. Vi ser normalt en masse metalliske og glitrende øjne ud efter efterår og vinter, men folk vil eksperimentere med galaktiske finish i foråret / sommeren 2018.

Et indlæg delt af Huda Kattan (@hudabeauty) på

Hvilken rolle tror du wellness vil spille i disse større skønhedstendenser?Forbrugerne er superbevidste om deres sundhed og velvære, så det er helt sikkert noget mærker, der tager højde for. Personlige skønheds- og hudplejeprodukter er super populære lige nu, og købere er virkelig opmærksomme på ingredienserne i deres produkter. Der er et stort fokus på at være din egen version af smukke eller din egen version af sund, og det spiller virkelig i den større tendens at omfavne din individualitet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære