loader
bg-category
En Organic Makeup Brand, der udfører lige så godt som konventionelle produkter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Antallet af de sundhedsbevidste forbrugere i vores land er steget eksponentielt de seneste år. Flere kvinder end nogensinde før udtrykker bekymringer over ingredienserne i de skønhedsprodukter, de bruger dagligt, og især dem der kommer i direkte kontakt med deres hud. Nogle undersøgelser har endda vist, at kvinder, der bærer læbestift, forbruger mindst et og halvt rør af det i deres levetider. Hvad?! Så det giver mening, at vi skal se nærmere på de produkter, vi bruger.

Heldigvis er det australske makeup-mærke INIKA-mere end to tredjedele af sin samling certificeret-organisk, og de andre er naturligt afledte - giver en gennemsigtig løsning til alle vores farvebehov. Siden den blev lanceret i Sydney tilbage i 2006, har den gjort sin vej til USA og bliver en ny kultfavorit undervejs.

Fra mascara og læbestift til foundation, makeup børster og alt imellem indeholder alle produkterne etiske ingredienser - tænk mineraler, botaniske og æteriske olier som aloe vera, grøn te, avocado, granatæble, shea smør og mere - og kommer aldrig i kontakt med syntetiske kemikalier. De fleste af produkterne er også veganer, og alle er grusomløse, så sørg for at tjekke etiketterne (de er tydeligt markeret) for at finde det, der passer bedst til dine behov.

Efter at have testet en række produkter, herunder øjen-, ansigt- og læbeprodukter, var jeg imponeret. BB-cremen er en ny favorit af min og gav min hud en glat, fejlfri finish, da jeg påførte det med en makeup svamp. Creme øjenskygge varede hele dagen uden krølning, og mascaraen var ikke for tør som nogle andre naturlige formler, jeg har prøvet. Jeg var i stand til at skabe et komplet ansigt med makeup uden problemer, og jeg følte mig sikker på at vide, at produkterne var ugiftige og "rene" og ikke skader miljøet, da de blev lavet.

Hvis du leder efter et naturligt / organisk alternativ til din nuværende makeup regime, vil du ikke blive skuffet over denne lineup (priser varierer fra $ 22 til $ 49). INIKA quiets de "haters", der siger økologiske produkter kompromittere om effektivitet. Jeg er en fan!

Vores certificerede økologiske lipglaver er fyldt med naturlige, nærende ingredienser som Jojoba, Shea Butter og Rosehip Oil til at passe på dine læber, samtidig med at du giver en smuk farvefarve i nuancer, der passer til alle 🌱 Stikker af @wellnessbykels ❤🌱

Et indlæg delt af INIKA Organic (@inikaorganic) på

Introduktion til de nyeste tilføjelser til INIKA familien: Bagt Mineral Blush Duos og Certified Organic Cream Illuminisors ✨ Infunderet med nærende botaniske ingredienser, disse er naturligt sunde for huden, samtidig med at der er en smuk, lang iført farve og glød. 🌸 Tilgængelig nu 🌿 Shop nu via link i bio og modtag din GRATIS certificeret økologisk rosenkageolie, når du køber 2 fuldstilet produkter 🌿 #healthyisbeautiful

Et indlæg delt af INIKA Organic (@inikaorganic) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære