loader
bg-category
Den 3 ounce flaske hårreparation, der omvendte min farveinducerede skade

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I løbet af det sidste år har jeg fortsat gradvist gjort mit hår lettere. Hvad startede som mere af en sombré farve hurtigt eskaleret ind i næsten et fuldt hoved af blonde låse. Så meget som jeg elsker den lysere, lysere farve, har den helt sikkert gjort et nummer på mit hår. Hvad var engang silkeblødt hårfarve hurtigt taget en tur til værre og morphed i frizzy, ragged ender, der er tørre og klar til at snappe af i et split sekund.

Bekymret for, at jeg havde gjort alvorlig, uoprettelig skade på mit hår, smilede jeg farveløst min farvelist Alen M. og forklarede min nuværende krølleform. Alle balsamerne, hårolierne og maskerne bar knapt i graden af ​​tørhed, men da Alen nævnte Olaplex til mig, standsede jeg og tænkte til mig selv: "Hvordan kunne jeg ikke engang tænke over det selv, være en skønhedsredaktør og alle. "Han gav mig udtrykkeligt instruktioner om at bruge det mindst en gang om ugen, og lade den være på i mindst 10 minutter ad gangen. Selvfølgelig tog jeg det et skridt videre og begyndte at bruge det to til tre gange om ugen (stort set hver gang jeg vasker mit hår) og lade det mætte mine udtrukne tråde i 30 til 45 minutter, hvis ikke længere.

Uanset hårbeklædning eller endda en hårmaske er Olaplex et tre-trins system (trin 1 og 2 sker i salonen og tilføjes i din farveformel af din farvelæge; trin tre er hjemme-hjemmet, der reddede mit hår) der genopbygger bogstaveligt ødelagt hår, uanset årsagen. Kemisk som Hair Perfector (28 dollar) indeholder udskylningsformlen de samme ingredienser, der findes i de professionelle versioner af Olaplex, som ifølge selskabets hjemmeside "relinks de brudte disulfidbindinger i alle typer hår, der giver reel, strukturel reparation, som arbejder indefra. "

Uanset om du anvender Olaplex trin tre til friskvasket hår (hvis du er en ivrig bruger af produkter, der indeholder en masse olie eller silikone, er det en god ide at shampoo først) eller tørt hår (du kan få brug for mere produkt til fuldt mætning dine tråde), slutresultatet er det samme: bløde, skinnende tråde, der føles som håret du elsker og ved. Jeg kan attestere det fordi det er det eneste der får mit hår til at føle mig godt - det virker virkelig!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære