loader
bg-category
C-vitamin bruges til at behandle tynde hår og resultaterne er utrolige

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det skete mig i weekenden: Jeg kiggede i spejlet og indså, at min hårdel er blevet betydeligt bredere. Måske for dig bemærker det, at din hestehale bliver tyndere og tyndere. Men vi er ikke alene: 40 procent af amerikanerne oplever hårtab eller udtynding, når de når alder 40 år. Og mens der er masser af muligheder lining butikshylder, der er designet til at genoprette vores engang unge, lækre lus, kan vi have har set over en vigtig ingrediens, der betyder noget: vitamin C.

Vitabrid C¹², en koreansk skønhedsleder, har lanceret, hvad der er blevet kaldt en "anti-aging potion for hovedbunden", hvoraf vitamin C er hovedbestanddelen, og det leverer store resultater. Hair Tonic ($ 80) indeholder et blandbart C-vitamin (det er en helt ny form for vitaminet, der er skabt til at synke i hovedbunden) og en OTC-hår tonic til fremme af kollagenproduktion. Pulveret hældes i tonicet, derefter rystet, til den endelige hårhjælpende cocktail, der skal sprøjtes på hovedbunden to gange om dagen.

Du kan også lide: Sådan fortæller du, om dit hår er rigtig tyndt

Efter at have appliceret Hair Tonic til hendes hovedbund to gange om dagen, så denne kvinde bemærkelsesværdige resultater på kun 90 dage.

Ifølge mærket er C-vitamin det "mest definitive og sikreste stof til styrkelse af collagensyntese i hovedbunden" (nedsat kollagenniveau fører til en nedsættelse af stamceller i individuelle hårfollikler), men selve vitaminet er normalt ustabilt, hvilket gør det næsten umuligt at blive leveret dybt ind i hovedbunden med en typisk topisk produkt. Kombinationen af ​​pulver og hår tonic giver imidlertid C-vitamin til levering i hovedbunden i 12 sammenhængende timer, hvilket resulterer i fyldigere, tykkere hår.

"C-vitamin er en fantastisk antioxidant, der har evnen til at levere betydelige anti-aging effekter," siger West Palm Beach dermatolog Kenneth Beer, MD. "Fordi hårvækst er en funktion af epidermale stamceller, kan brugen af ​​C-vitamin være i stand til at narre cellerne til at opføre sig som de gjorde, da de var yngre." Ikke mange aktuelle hårprodukter omfatter vitaminet endnu, men med resultater som disse er det let at forudsige, at mærker snart følger efter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære