loader
bg-category
Tracy Andersons vægttab Tips om Goop Face Kritik for at være "ekstremt skadelig"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Goop står ofte over for kritik for den ekstreme og ukonventionelle praksis, den anbefaler. Det er en del af grunden til, at det er så berømt.

I løbet af sommeren trykte Goop en Q & A med Tracy Anderson om, hvordan man hurtigt kan tabe sig. I artiklen anbefaler Anderson at springe på vægttab ved at træne hver dag og eliminere gluten og holde fast i en lav carb diæt.

Du kan også lide: Plastikkirurger advarer om, at denne dårlige vane kan gøre dine brystvorter (og andre kropsdele) falde af

Siden den gik live, har artiklen modtaget backlash fra mange mennesker. Denne kritik tog dog op, da nutritionisten Rhiannon Lambert fortalte Den Uafhængige denne uge, at dette råd faktisk er "yderst skadeligt." Hun forklarer, at hurtigt vægttab faktisk taber vandvægt, ikke kropsfedt. Hun påpeger, at alt det egentlig drejer sig om, er at se tal på et faldfald.

Hun hævder, at denne type diætråd er "videnskabeligt ukorrekt", at forskning har vist, at hver diæt kun vil fungere på grund af den samlede energiforringelse, ikke selve kosten selv.

Hun forklarer endvidere, at at gå på en lav carb diæt, når du træner hver dag kan påvirke din genopretningstid. Med hensyn til det glutenfrie aspekt forklarer hun, at nogle glutenfrie produkter faktisk er værre for dig end originaler takket være de typisk tilsatte ingredienser.

"Jeg er fuldstændig chokeret over, at denne artikel er blevet offentliggjort, da dette har potentialet til at skade mange sammenhænge med mad," sagde Lambert.

At være vant til denne slags tilbageslag syntes Goop at have noget problem at forsvare artiklen og Tracy Anderson. I en erklæring til E! Nyheder, sagde en repræsentant fra mærket: "Vi ville aldrig fortaler for en usund kost eller ekstrem rutine. Som Tracy sagde i interviewet, skulle du lave valg baseret på det, der er bedst for din individuelle krop."

En talsmand for Andersons team kommenterede også og fortæller E! Nyheder, "Tracy har i løbet af sin 20-årige karriere konsekvent praktiseret at eje et 1-2 pund vægttab om ugen, når en person har usund vægt at tabe. At have et 1-2 pund vægttab pr. Uge er anderledes end blot at droppe 1 -2 pund om ugen, hvilket får folk til at holde fast i usund vægt. Af de 14 pund, at nogen effektivt kan tabe om en måned - hvis de har overskydende vægt på dem - er målet at eje 8 pund af det, hvilket er i overensstemmelse med Tracys praksis om ikke at leve på ekstreme kostvaner. "

Vi har nået ud og venter på at høre tilbage fra en ernæringsekspert for at få deres faglige input på kost og kritik.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære