loader
bg-category
Tips til at finde den hårdel, der smigrer mest

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Beslutning om et sted at dele dit hår afhænger af to ting: ansigtsform og hårtekstur. Forsigtig ikke, når du eksperimenterer for at finde dit mest smigrende udseende. Valget af dit hår del går langt i indramning dit ansigt og udformning din stil.

Mellemdelen Denne klassiske, lige-down-the-center del ser chic ud til enhver form eller lejlighed. For den mest præcise del, brug spidsen af ​​en rattail kam i stedet for kammen tænder at dele hår.

Sidedelen Dette udseende supplerer næsten alle uanset ansigtsform. Da de fleste af os har hår, der falder lidt til den ene side eller den anden naturligt, er det let breezy at finde denne del. Skift din del op ved at flytte den ene side til den anden, hvis du vil maskere et udtyndingssted.

Den dybe side del Vend din side om dagen til drama til aften med en dybere side. Dette udseende er en naturlig volumizer til hår af enhver art. Hvis din er et lidt rundt ansigt, lad siden med ekstra hår falde lidt over dit ansigt.

HVILKE FLATTERER DIN FØLGESFORM?

Rund Den ideelle dellinje til dit hår er nede i midten eller en dyb side, hvis du har et rundt ansigt. Begge dele giver illusionen af ​​længden og skaber symmetri rundt om ansigtet. Begræns lag i din frisure for lige nok til at slanke ansigtet. Korte frisurer er gode til runde ansigter.

Firkant Blødgør en firkant kæbe ved at prøve en sidedel, der ikke er for dybt, og tilsæt derefter bløde, sideswept bånd for at kompensere din vinklede kæbe. En del der er for dyb vil fremhæve vinklerne på et firkantet ansigt.

Oval Prøv enhver del du kan lide. Dette er den mest "ideelle" ansigtsform til enhver del.

Hjerteformede En dyb side del vil bryde op hagen linje, hvilket kan være pænt, hvis du har et hjerteformet ansigt. En dyb side del børstning blødt mod dit ansigt vil blødgøre dine kindben også.

Diamant-formede En sidedel komplimenterer virkelig dine stærke kindben og knoglestruktur, men hold dig væk fra korte smæk. Oversky ikke dit ansigt med enhver stil, der er for lang og dramatisk. Kortere frisurer fungerer bedst for dette udseende.

aflange Tilføj illusionen af ​​runde til et aflangt ansigt med en midterdel. Bangs hjælper med at forkorte den lange ansigtsform, mens lagene bringer ud kindben og stærk kæbe linje.

Hvad er det bedste for din hårtekst?

Fin, fladt hår Tilføj nogle oomph til limp strenge ved at tegne en dyb side del for at løfte rødderne. Start delen over midten af ​​din iris og fortsæt diagonalt tilbage mod din krone. Dette giver fylde på den ene side og distribuerer stadig håret jævnt.

Tykt, lige hår Balance voluminøs tekstur med en smigrende midterparti placeret en halv tommer off center for at undgå accentuerende asymmetri i dit ansigt.

Springy Krøller Lad dem falde, uanset hvor de går til en forsætligt uudnyttet del, der ser rodet og moderne ud. Definerede dele kan se unaturlige og svære med spiraliseret hår.

Hairline Cowlick Del hår i den retning, cowlick'en går. Dette skjuler cowlick sektionen ved at blande det ind.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære