loader
bg-category
Hvad skal kvinder se efter i en anden mand?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvorfor vil du gerne gifte en anden gang efter traumet om at gå igennem en lang, udtalt skilsmisse, der efterlader dig følelsesmæssigt konkurs og økonomisk strapped? Hvis du har fundet den rigtige mand, er svaret let. Men hvordan ved du, at denne gang har du den rigtige fyr? Spørg dig selv disse spørgsmål, og du vil ikke have et øjebliks tvivl.

Vil han virkelig have ægteskabet?

Gifte sig ikke, hvis du virkelig, virkelig vil have det, og han er i bedste fald lunken til ideen. Han bør være den partner, der forfølger ideen, og han skal være helt engageret i forholdet og ægteskabet.

Ser du den samme fremtid?

Dette er den fyr, der vil være der, når du bliver gammel. Men hvor vil du blive gammel sammen? Forventer du at flytte til Florida, når han planlægger at blive rodfæstet til den hjemby, hvor han voksede op? Nu er det tid til at tale om det.

Er han venlig?

Er han hensynsfuld og tankevækkende over dine følelser? Er han venlig over for andre mennesker? Behandler han dig med den respekt, du fortjener?

Er de to af jer ens?

Jo mere ens du er, desto bedre chance vil dit ægteskab fungere. Deler du kerneværdier og interesser? Kan du lide at gøre de samme ting? Kan du lide at tilbringe tid sammen? Kan du se dine børn på samme måde? Ser du på verdens problemer det samme?

Stoler du på ham? Er du klar til at overdrage en del af familiefinansieringen til ham? Tillader du ham at lave store beslutninger i husstanden? Tror du på hans loyalitet, og tror du, at han har opgivet alle andre kvinder for dig? Tror du, at han vil være der, når det bliver hårdt?

Er han din bedste ven?Nyd jer to af hinanden? Er der ting, du hellere ikke vil diskutere med ham? Kan du tage noget problem med ham?

Har han et godt forhold til sine børn? Der kan være et problem, der lurer her, hvis han ikke gør det.

Kan han vise sårbarhed? Du elsker ham, og du vil passe på ham. Behovet for at tage vare på hinanden bliver mere tydeligt, da du bliver ældre sammen. Vil han lade dig slippe? Han burde være åben for at vise sårbarhed og være værdsat af sin kone.

Hvor stor er kødet?

Køn er en vigtig bånd i at gøre et ægteskab sidste. Det er en form for kommunikation og nærhed i modsætning til andre. Problemer i sengen går ikke bare i vejen for at have det sjovt sammen. De kan være et signal, du er ikke på samme side, og du skal være for at gøre et ægteskab arbejde.

Er han verdens bedste kisser?

Har du brug for selv at spørge?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære