loader
bg-category
Kærlighedens sprogbog fejrer passende 25 års jubilæum

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En nr. 1 New York Times bestseller fejrer sin 25th jubilæum. Det synes passende for forholdsbogen, som tusindvis af Amazon-korrekturlæsere siger, holder deres ægteskaber stærke. Gary ChapmansDe 5 kærlighedssprog: Hemmeligheden til at elske det sidste har tjent ros siden det er offentliggørelse, og det går stadig stærkt. Næsten 13.000 mennesker har givet den en gennemsnitlig rating på 4,8 på Amazon.

En glad, langvarig, oglet ægteskab kan bygges på at identificere din partners kærlighedssprog og lære at tale det selv, ifølge Chapman. Det er afgørende for relationer, fordi vi alle taler et andet kærligheds sprog. Nogle partnere ser efter handlinger og kræver fysisk berøring. Andre prisord for at opmuntre og kvalitetstid brugt sammen. Giv en forkert fortolkning af din partners kærlighedssprog, og dit forhold kan hurtigt gå i stykker for de uberørte sten.

Du behøver ikke at være gift for at anerkende værdien i Chapmans simple forudsætning. En anmelder siger, "Jeg tror virkelig, at alle kunne have gavn af at læse denne bog, selvom du ikke er i et forhold! Jeg har lært så meget om mig selv, og det har gjort mit forhold så meget stærkere, jeg ville ønske jeg ville have købt det før. "

Selv romantikere, der tror deres forhold, er bare fint, tak, kan du anerkende værdien af ​​Chapmans råd. Sagde en anden korrekturlæser, "Min mand købte dette, og i begyndelsen blev jeg fornærmet. Jeg troede ikke, at noget var galt med os, og jeg tog det som en slags personligt angreb. Men vi begyndte at læse det sammen, og det har netop styrket vores ægteskab. Det har hjulpet mig med at indse, at vi er to forskellige mennesker i kernen, så hvad der virker for mig, er ikke, hvad der fungerer bedst for ham og omvendt. Jeg vil anbefale til nogen i et forhold, der vil have det langvarigt! "

Chapman er forfatter, højttaler, rådgiver og direktør for Marriage and Family Life Consultants, Inc. Han rejser de verdenspræsentative seminarer for at hjælpe folk med at danne varige relationer.

For at opdage dit eget personlige sprog af kærlighed, tjek dette række spørgsmål på Chapmans hjemmeside. Desuden, De 5 kærlighedssprog hjælper dig og din partner med at få indsigt i hinanden med spørgsmål, diskussioner og aktiviteter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære