loader
bg-category
Overdådigt bryllup partying kan spise op besparelser til et hus

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

De fleste årtusinder - 69 procent - siger at eje et hjem er en stor del af deres amerikanske drøm, men de finder, at spare penge til en nedbetaling ofte står i vejen for boligejer. De skal beskæftige sig med knusende studielån, himmelhøje leje og langsommere indtægtsvækst. Tilføj det til den stigende pris på huse og mangel på overkommelige boliger og spare en nedbetaling bliver endnu mere skræmmende. Nu peger Zillow på en anden synder, der gør det vanskeligt at stikke et rede æg: tusindårs smag for overdådige præ-bryllups destinationer.

"Ifølge vores seneste undersøgelse af bryllupsgæster og bryllupsfest medlemmer - Knuden 2018 Wedding Guest Study - medlemmer af bryllupsfesten bruger i gennemsnit $ 584 til hver bachelor eller bachelorette parti, "siger Kristen Maxwell Cooper, Knuden Chefredaktør. "Denne pris inkluderer deres omkostninger til rejser, indkvartering og gaver.

"Desuden viste vores undersøgelse, at medlemmerne af bryllupsfesten ikke er de eneste der deltager i bachelor- og bachelorette-fester. Faktisk er en ud af fire gæster, der ikke er med i bryllupsfesten, også ved at deltage i disse bryllupsfest."

Mens disse tal viser en stigning i gæster på vej til destinationen før bryllupsfestiviteter, kostede de individuelle omkostninger til at deltage i det sidste år. Knuden'S 2016 Wedding Guest Study anslog, at en destinationsbachelor parti gennemsnitlig $ 1.532 og $ 1.106 for en bachelorette fest.

"Dagens par handler om erfaringer, så det er ikke overraskende, at mange brude og brudgom (eller deres ærespiger og bedste mænd) planlægger uforglemmelige rejser til deres bryllupsrejser," siger Maxwell Cooper.

"Som med deres bryllupper vil par gerne have deres individuelle bryllupsfestninger lige så unikke som de er og en afspejling af deres interesser og personligheder, som nogle gange kan resultere i dyre bachelor og bachelorette partier."

Zillow brugte disse 2016 udgifter til at vise, hvor meget bryllupsfesten kunne spise ud af et hus nedbetaling. Lad os sige, at du rejste tre gange om året i tre år for at fejre venner af venner. Zillow-undersøgelsen fandt ud af at deltage i ni bachelorettepartier i din levetid kan sætte dig tilbage mere end $ 13.788. Det beløb i nogle dele af landet kunne betyde op til 35 procent af en forskudsbetaling til et medianpris hjem.

"At købe et hjem er et af de dyreste køb, som nogen nogensinde vil gøre, og for de fleste første gangs købere betyder det mange år at spare penge for at få en forskudsbetaling", siger Jeremy Wacksman, markedschef for Zillow. "Deltagelse i vennernes bachelor- eller bachelorette partier kan være en tur i livet.

"Mens alles budget og prioriteringer er forskellige, kan store billetudgifter som ferier tilføje overraskende hurtigt - meget hurtigere end en $ 19 avocado toast," siger han.

"Hjemværdierne er steget betydeligt i løbet af det seneste år - en stigning på 8,3 procent fra juni 2017 til juni 2018. Besparelsen til en forskudsbetaling kan føle sig stadig vanskeligere for førstegangs købere," siger en Zillow-talsmand.

Der er andre grunde til, at yngre homebuyers ofte har en ulempe på boligmarkedet. "Efter alder har vi set salg til yngre købere slip i 2018, mens salget til købere over 55 har udviklet sig lidt højere," siger Danielle Hale, økonomichef for realtor.com.

"Undersøgelsesdata fra Realtor.com viser, at ældre købere, der har tendens til at have mere erfaring og mere opbygget egenkapital, blokerer gennem konkurrencen, mens yngre købere bliver nødt til at tilpasse sig," siger hun. "Faktisk rapporterede 77 procent af boligkøbere under 35 år, at de ændrede deres søgning som følge af højere boligomkostninger."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære