loader
bg-category
Celebrity Cheating Scandals Vi kan ikke glemme

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Husk, da Brad Pitt blev involveret med Angelina Jolie på sæt af Hr. Og Fru Smith tilbage i 2004? Selvfølgelig gør du. Han forlod Amerikas kæreste, Jennifer Aniston, for sin medstjerne. Forræderne rockede fans lige så mange år tidligere Eddie Fishers afgangsmand Debbie Reynolds for Elizabeth Taylor chokerede fandom. Almindelig udbredelse af ægteskabelig ægteskab vil altid pique vores interesse, men nu og da kommer der en skandale, der stadig øger øjenbrynene år senere. Her er en prøveudtagning, som vi stadig ikke kan komme over.

Tristan Thompson på Khloe Kardashian

Den påståede snyd Cavaliers basketballspiller Tristan Thompson blev fanget på båndet narre rundt med to kvinder. Kunne timingen have været værre? Ja. Sådan er det. Den første snyd nyhed kom i år kun to uger efter meddelelsen om at han og Khloe Kardashian forventede deres første barn sammen. Den anden forekomst af snyding kom bare et par dage før Khloes forfaldsdato. Det var da flere videoer og billeder dukkede online hos Tristan sammen med en kvinde i New York City.

Hvordan er de nu? Udseende angiver parret er stadig sammen. Khloe og Tristan er blevet set ud at spise frokost og feste sammen.

Evan Felker Med Miranda Lambert

Den påståede snyd Evan og Miranda begyndte at turnere sammen i begyndelsen af ​​februar i år. Da turen sluttede, slog Frontpike Troubadours-frontmannen tilsyneladende hjem til sin kone i 18 måneder i Oklahoma og fortsatte med at rejse med landets sanger. Evan fortalte Staci Felker via e-mail: "Jeg kommer ikke hjem i denne uge," før hun er fuld af spøgelser.

Hvordan er de nu? Evan formodede blindside sin kone ved at indgive skilsmisse. Miranda skrev et kryptisk billede, der smilede foran et spejl med ordene skrevet i rødt. "Jeg kalder denne ting, hvad jeg vil." Staci oplyste sit eget tågetøjsbillede på Instagram, der siger, "PSA: Hvis Staci Felker kan klare det igennem denne uge, det kan du også. "

Kevin Hart på Eniko Parrish

Den indrømmede snyd En video, der blev lækket online, tvang Kevin til at bakke på hans oprindelige benægtelse, at han havde været to timing med en anden kvinde i juli 2017. Den Jumangi stjerne kaldte sig uansvarlig og sagde, at han havde lavet en dårlig fejl i dommen. Han tilføjede: "Jeg er skyldig, uanset hvordan det skete og hvad der var involveret."

Hvordan er de nu? Eniko og Kevin er stadig sammen.

Jay-Z på Beyoncé

Den indrømmede snyd Jay-Z indrømmede sin snyd i et interview medT: New York Times Style Magazine.Rapperen fortalte også Dean Baquet, at han og Beyoncé "var ved at bruge deres kunst næsten som en terapi-session." Jay-Z sagde deres ægteskabstrid informerede deres musikproduktion. Beyoncé vil aldrig glemme

"Becky med det gode hår" fra Destiny's Child sangerensLimonadealbum, selv om de måske aldrig ved, hvem "Becky" faktisk er. Jay-Zs fortidens utroskab er genstand for flere sange på albummet.

Hvordan er de nu? Beyoncé og Jay-Z er i øjeblikket på en anden verdensomspændende tur sammen.

Ozzy Osbourne på Sharon Osbourne

Den påståede snyd Parrets 34-årige ægteskab kom næsten til en nedbrud i 2016, efter at artiklerne viste sig, at den sorte sabbatsmusiker havde en affære med en frisør. Sharon afslørede hendes smerte på hendes taleshow, Udsigten, men måneder senere offentliggjorde hun sin mand.

Hvordan er de nu? Sharon sagde i 2016, at de to arbejdede på at forene deres ægteskab. "Det går lang tid at stole på, men vi har været sammen 36 år, 34 for ægteskab ... Jeg kan bare ikke tænke på mit liv uden ham," sagde hun da.

Gavin Rossdale på Gwen Stefani

Den påståede snyd Gwen holdt hendes hemmelighed i flere måneder før han betroede sig i sin fyr Stemmen dommer Blake Shelton. Hun havde fundet ud af, at hendes mand i 14 år var involveret i deres barnepige. Blake og Miranda Lambert skiltes samtidig, og Gwen har sagt, at hun fandt trøst, at han gik igennem "nøjagtig samme ting".

Hvordan er de nu? Gwen og Blake blev forelsket. The No Doubt-sanger skilt Gavin.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer