loader
bg-category
Hvad skal det være: Yoga eller Pilates?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du vælger mellem yoga eller pilates, skal du tænke på dine fitnessmål. Yoga understreger vejrtrækning og forbinder med sindet for øget fleksibilitet og afslapning. Pilates fokuserer på kernestyrke samt fleksibilitet. De hjælper begge med din justering, balance og styrke. Hverken træning brænder mange kalorier eller giver en intens kardio øvelse. Du bruger en mat eller maskiner til Pilates og en matte og nogle stående stiller til yoga. Her er hvad forskere siger, at begge aktiviteter kan gøre for kroppen:

Kropsstyrke og fleksibilitet

Yoga: En nylig undersøgelse viste, at deltagerne øgede deres samlede kropsfleksibilitet med gennemsnitligt 24 procent efter otte uger med at lave yoga tre gange om ugen. Da det kom til at demonstrere styrke, lykkedes det i gennemsnit seks yderligere push-ups og 14 mere curl-ups.

Pilates: Pilates har tendens til at være bedre end crunches for at styrke bukemusklerne. Med hensyn til at stramme de vanskelige mål-obliques viste Pilates så meget som 310 procent mere effektivt. Forbedring bør ses i den samlede fleksibilitet, især i ryggen, hofte og hamstrings.

Sundt hjerte

Yoga: Power yoga giver hjertet den samme aerobic træning som en rask tur. Hatha yoga giver lidt cardio fordel.

Pilates: En nybegynder rutine pumper dit hjerte op til niveauet for en langsom tur for en mild aerob udfordring. En avanceret klasse accelererer hjertefrekvensen op til hastighedsvandring.

Vægttab

Yoga: Eksperter anbefaler, at du tilføjer en højintensiv aktivitet, som jogging til din yoga træning, hvis du forsøger at tabe sig. Forvent at brænde ca. 550 kalorier i løbet af en 50-minutters jog. Det skyldes, at en power yoga klasse kun brænder omkring 250 kalorier, mens en 50-minutters hatha klasse vil brænde omkring 145 kalorier. Et godt budskab er imidlertid, at en undersøgelse fandt folk, der praktiserede yoga, regelmæssigt tilføjet færre pund i løbet af deres midlife år end dem, der ikke gjorde det.

Pilates: Planlæg en 45- til 60 minutters avanceret rutine mindst fire dage om ugen, hvis du vil bevare eller tabe. En 50 minutters nybegynder træning skal brænde omkring 175 kalorier, mens en avanceret klasse kan forventes at brænde mellem 255 og 375 kalorier.

Bonuspoint

Yoga: Yoga kan reducere stresshormon cortisol selv efter kun en session. Det har vist sig at lette arthritis, lindre rygsmerter mere effektivt end traditionelle øvelser og reducere intensiteten og hyppigheden af ​​hot flashes med 30 procent.

Pilates: Den ryg- og mavestyrke du vil opbygge (sammen med øget fleksibilitet) kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning og give dig udseendet af en højere, slankere krop.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære