loader
bg-category
Bring Back Friends Cast som gyldne piger?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis wrap of venner For mange år siden forlod du stadig mere, du er ikke alene. Folk bad om en genstart selv før showet sluttede, ifølge stjernen Jennifer Aniston i september udgaven af Med stil magasin. "Courteney [Cox] og Lisa [Kudrow] og jeg taler om det. Jeg fantaserer om det. Det var virkelig det største arbejde jeg nogensinde har haft, "siger Aniston fra showet, der løb fra 1994 til 2004." Jeg ved ikke, hvordan det ville se ud i dag, men det ved du aldrig. "

Aniston har en endnu mere spændende ide at få venner kastes sammen igen.

"Eller vi giver det bare lidt tid og derefter Lisa, Courteney, og jeg kunne genstarteThe Golden Girls og tilbringe vores sidste år sammen på kurvmøbler, "musker hun.

Synes, at ideen om en anden Golden Girls inspirerer også andre. En ny komedieserie, der er faktureret som homoseksuel optagelse på serien, er blevet hentet til udvikling af Turner Broadcasting-ejede produktionsselskab Super Deluxe, ifølge Bred vifte. Sølvrev, der følger fire homoseksuelle mænd, der bor i Palm Springs, Californien, har direkte tilknytning til den klassiske sitcom, der løb fra 1985 til 1992.

Sølvrev skribenter Stan Zimmerman og James Berg var medforfattere på flere Golden Girls episoder. Rapporteret har de skrevet en komo til original Golden Girls stjerne Betty White. En 2016 læsning featured George Takei, Leslie Jordan, Bruce Vilanch og Todd Sherry som den centrale cast.

Mens Golden Girls-inspired Sølvrev er slated i nogen tid i fremtiden, en anden '80s genstart er sat til at gå inden for uger. En ny sæson af Murphy Brown vil premiere på CBS, Sept. 27 kl 9:30 p.m. lige i tide til 30-årsdagen for showet, der oprindeligt blev sendt fra 1988 til 1998.

Candice Bergen repræsenterer sin rolle, men hun er ikke længere stjernens reporter for det fiktive tv-nyhedsmagasin FYI. Nu har hun sit eget morgendag og en søn ved navn Avery, som også er journalist. Han er spillet af Jake McDorman. Genoplivningen har en Murphy Brown, der "vender tilbage til en verden af ​​kabelnyheder, sociale medier, falske nyheder og et meget anderledes politisk og kulturelt klima." Hun sigter mod at bevise, at verden nu har brug for Murphy Brown mere end nogensinde.

Visens skaber, Diane English, vender også tilbage som forfatter og eksekutiv producent sammen med Faith Ford, Joe Regalbuto og Grant Shaud som Corky Sherwood, Frank Fontana og Miles Silverberg. Tyne Daly vil spille Phyllis, søsteren til den afdøde barindejer Phil fra det oprindelige show, og Nik Dodani runder ud i rollen som socialmediasdirektør Pat Patel.

Børn, der voksede op i 80'erne, vil være glade for at lære, at en genstart af showet med deres yndlings fremmede livsform ALF-er i meget tidlig udvikling hos Warner Bros. med originale forfattere Tom Patchett og Paul Fusco vedhæftet. Fusco udførte og stemte marionetten, der gav livet til det venlige udenjordiske, der kolliderede på jorden og afviklede leve med en forstæder mellemklasse familie.

ALF løb i fire årstider fra 1986 til 1990 på NBC.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer