loader
bg-category
Hårfarve og nedskæringer tendens til at være naturlige i efteråret

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Frisurer til efteråret 2018 siger et endeligt farvel til tendenser, der har været så stærke, de har endelig slidt deres velkommen: ombré og platinblonde farver. Ekspert stylister siger naturligt er det mest moderne udseende nu i begge hår nuancer, der synes sun-kysset og nedskæringer, der forlade super-splittede stykker til fordel for bløde, stumme linjer og naturlige bølger. En kølig brise blæser i frisk udseende lige i tide til efteråret, og forandringen er i luften.

Farve til blondiner annonce Brunetter går Super Natural

Blondiner går for en mere naturlig farve, der bruger deres naturlige base og accenter med nogle lave lys. Farvel, platin! Den nye nuance er en gylden, honningtonet skygge med større dimensioner. Naturlig er også farven favoriseret af brunetter, da ombré er så forbi. Deltag i dine blonde søstre, når du leder efter et solkyset look. Glem alt om at gøre hårets længder lettere, men tilføj varme fra rod til spids.

Bobs er stump og vinklet

Længere stykker foran og en lille vinkel flytter bob væk fra fodboldmors status og ind i det friske og moderne. Tænk Taraji P. Henson og Margot Robbie. Den bløde, stumme linje er stærkere og dristigere og modsat af et super stykke y, knust, lagdelt udseende. Model din lange bob på Nina Dobrevs stil.

The New Long Cut

Sæt farvel igen for at skøre, stykke-y ender, hvis du rocker langt hår. De nyeste langt hårklipp vil fokusere mere på en ren linje og struktur. Kig på Jennifer Garners hårklipp med masser af længde og låse, der er stærke, skinnende og sunde. Garner er indbegrebet af drømmepigen, vi så på New Yorks rullebaner. Hendes skinnende hår fremviser sunde tips og en fejlfri, men næppe mærkbar udblæsning.

En anden klar tendens på tværs af catwalks var naturlige teksturer med løse, bølgede låse. Den minimalistiske tilgang afspejler pigen næste dør og hendes minimalistiske tilgang.

Bangs er tilbage.

Denne sæson er den klæbende gardinhals perfekt til kvinden, der ikke vil tabe længden. Kig til Camila Cabello for hendes side-fejet, Brigitte Bardot-lignende frynse stil. Gardin Bangs er ikke et stort engagement for dem, der leder efter en lille smule forandring. Prøv det, og hvis du ikke kan lide det, kan du vokse denne hakke tilbage indenfor en måned.

Så er 1960'erne og 1980'erne.

1960'ernes genoplivning på denne sæson catwalks varierede fra en dame-lignende blowout à la Jackie Kennedy til voluminous crimps og pop-art neon bobs. Hvis 1960'erne er for ladylike til din frisure smager, kom designerne tilbage på en stor måde til det oprørske, alternative udseende af 1980'erne. Vælg mellem en stor udblæsning eller en punky asymmetrisk pixie cut.

Hav det sjovt med tilbehør.

Retur af tilbehør til håret er i horisonten. Barrettes og logoed hair slides er bestemte trends.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer