loader
bg-category
Otte fejl at undgå på dit første job

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At starte dit første job er spændende og udfordrende på måder man ikke kan forvente. Første job er et minefelt med potentielle fejltagelser for selv de smarteste og mest ambitiøse unge fagfolk. Alle gør fejl på deres første job. Håndtering af disse fejl med poise og professionalisme vil fortælle dine chefer meget om, hvad de kan forvente af dig. Få et skridt i forvejen ved at undgå de mest almindelige fejl, som første timers tid gør i deres karriere. Her er otte blunders at undgå.

Du viser op sent.

Ankommer sent til arbejde på den første dag demonstrerer, at du overlejrede, kørte ind i overbelastet trafik, savnede pendeltoget eller mistet dit id. I det mindste har du vist din chef, at du ikke tænkte frem og forberede dig på denne første test af professionalisme. Viser op sent viser konsekvent, at du ikke værdsætter dit job.

Du klæder uprofessionelt.

Lav lidt lektier, før du dukker op i flip flops og surfer shorts. Find ud af om din arbejdsstue garderobe skal være business casual eller banker dragter. Den forventede påklædning vil ikke være den kjolekode, der er fastsat af din gymnasium eller universitet. Hvis du vil blive taget alvorligt, skal du klæde del.

Du lærer ikke adfærdskodeksen.

Din opførsel skal stige til forventede standarder for høflighed og høflighed. Off-color sprog og upassende historier eller misogynistiske og racistiske vittigheder er uacceptable.

Du forstår ikke jobbet.

Nu er det tid til at spørge din chef om forventninger og hvordan ting skal gøres. Hvordan vil din leder have dig til at kommunikere? Tøv ikke med at bede om vejledning, vejledning eller afklaring.

Du handler hjælpeløs.

Handlende hjælpeløs i stedet for at være ressourcefuld kan skabe et dårligt indtryk. Ledere ønsker at vide, at unge arbejdere kan tænke og løse problemer. I stedet for at gå direkte til chefen for hvert svar, prøv at bruge tilgængelige ressourcer som din første gang. For eksempel har du brug for en virksomhedsfil til at arbejde på et projekt. Spørg dine kolleger, hvor almindelige filer holdes eller søg efter det på virksomhedens server. Få kendskab til virksomhedens ressourcer, du skal bruge til hverdagens opgaver.

Du fortæller for meget om dit personlige liv.

Arbejdspladsen er ikke din sovesal, og du bør genkende, at du er i et andet miljø på kontoret. For mange første timere deler oplysninger om deres privatliv. Vil du virkelig have dine nye kolleger at vide, at du blev fuld i aftes? Eller hvorfor var din rigtig varme dato så varm?

Du anerkender ikke sociale medier grænser.

Tegningslinjer mellem dine personlige og faglige liv er især vigtige, når du starter din karriere. Lær arbejdspladskulturen og lær kendskabet til dine kolleger, før du beslutter hvilke sociale platforme du vil dele. Skynd dig ikke til ven med dine kolleger med det samme.

Du forbliver på telefonen.

Personlige telefonopkald skal holdes til et minimum, og de skal være korte. Tilbring morgenen teksting dine venner og din chef vil bemærke. Du sætter et mønster, der definerer dig som professionel. Hvis du forventer et vigtigt opkald fra en klient under et forretningsmøde, skal du advare din chef før mødet starter, at du måske skal træde ud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer