loader
bg-category
Gør Sports Bra din hverdagsundertøj

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Enhver kvinde, der har kæmmet en bh på hendes fugtige krop efter at have trukket sig ud af bruser, er en kandidat til den nyeste lingeri hack. Lav din sportsbjæl hele dagen, hver dag bh. Frigør dine bryster fra lacy konfektioner, der stikker og jaber med hvert træk, men giver dig ingen støtte. Byg et klædeskab af sportsbraser, der er behagelige, åndbare og maskinvaskbare. Sportsbras er ikke kun praktiske, men smukke, og de giver dig en form, der er smukt naturlig. Her er et par forslag til at hjælpe dig med at udfylde din lingeri skuffe.

Aerie Strappy Back Sports Bra, $ 30, ae.com

Super blødt med let støtte og en vægtløs touch, denne bh har en racerback og justerbare stropper.

Senita Hideaway Sports Bra, $ 27, senitaathletics.com

Den racerback, trådfri Hideaway Sports Bra har en slank skjult baglomme til opbevaring af fornødenheder som en iPhone 8+, mens du træner.

Flytning Comfort + Brooks Comfort Sports Bra, $ 58, brooksrunning.com

Maia er en mellemstor sportsbør.

Under rustning Favorit Cotton Everyday, $ 21, underarmour.com

Denne mest behagelige bh til hverdagsbrug er monteret ved siden af ​​huden uden klemning. Den U-formede ryg har en sød udskæringsdetalje.

Athleta Front Zip Stealth Bra, $ 72, atleta.gap.com

Athletas Sculptek stof strækker sig og bevæger sig med dig, men står stadig op for aktiviteter med høj effekt. Denne bh giver en mid-rise hals og forlænget bund.

Newlashua High Support Push Up Zip Front Close Polstret Sports Bra, $ 10- $ 19, Amazon.com

Trådfri og lavet med fire-vejs stretchstof, denne polstret sportsbøjle har justerbare skulderremme, der gør den endnu mere tilpasselig til din form.

JoyLab High Neck Zip Sports Bra, $ 21, target.com

En funky bh lavet til mellemvirkende aktiviteter som cykling eller yoga. Denne trådløse højhalsbh har en lidt langline silhuet, der er perfekt til at bære på egen hånd eller lag under tanke, tees eller jakker.

Maidenform Sikker Zip Front Underwire Racerback, $ 13- $ 68, amazon.com

Denne racerback sportsbjælke kontrollerer alle de rigtige æsker med justerbare stropper, fugtvævende stof og bevægelseskontrolkopteknologi for at minimere studsning.

Wacoal Sport Zip Front Contour Bra, $ 21.59, amazon.com

Den bløde bagbundsbånd elastik forbliver behagelig og på plads i hele træningen. Lav stretch justerbare stropper minimere hoppe.

Sweaty Betty Upbeat Padded Workout Bra, $ 70, sweatybetty.com

Denne cool udgave af begrænset udgave designet af kunstner Marcus Chin giver dig mellemstøtte. Indvendige kroge og en lynlås garanterer, at denne bh forbliver sikkert på plads.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer