loader
bg-category
Kropssprog afslører tilstanden af ​​dit ægteskab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Body language er en død giveaway om tilstanden i dit ægteskab, og kropssprog kan læse din holdning og bevægelser som en bog. Dine øjne, ansigtsudtryk og mellemrummet mellem dig og din betydelige anden afslører det følelsesmæssige helbred i dit forhold. Sådan forstår to eksperter de signaler, du sender til din ægtefælle og resten af ​​verden. Hvis du fanger dig selv eller ham, der sender ligegyldighed eller fjendtlighed disse bevægelser, kan du starte med at gøre seriøse reparationsarbejde på din romantik.

Du ruller konstant dine øjne.

"Det er simpelt: Øjenrulling indikerer en misbilligelse eller irritation med din betydelige anden," siger Susan Constantine, menneskelig adfærdsmedarbejder og forfatter afDen komplette idiotens vejledning til læsning af kropssprog. Vedvarende giver din partner side-øjen signaler utilfredshed. Meddelelsen er uundgåelig, så tror ikke, at han mangler punktet.

Du læner dig væk fra hinanden.

Kærlige partnere har tendens til at læne sig mod hinanden. Visningen af ​​intimitet strækker sig endda på den måde, de placerer deres stole på. "Hvis dit sæde er peget væk fra din partner, så er det også din krop", siger Patti Wood, kropssprog og forfatter afSNAP: Få mest muligt ud af første indtryk, kropssprog og karisma. "Dette er farligt, fordi det betyder, at du er uinteresseret i forbindelse med din partner."

Du afbryder hinanden.

Du føler disrespected når din signifikante anden kører lige over den mening du forsøger at stemme. "Hvis din partner slår dig af, når du taler, betyder det, at de tænker på noget svar snarere end at lytte til dig," siger Constantine. Hvis du føler, at han er mere interesseret i sig selv end han er i dig, har du ret.

Du krydser dine arme (meget).

Krydsning af dine arme over brystet er et udadgående signal om indadvendt distancering. "Typisk krydser folk deres arme, når de forsøger at forsvare sig selv," siger Constantine. "Det er en synlig måde at sætte din vagt på, hvilket aldrig er en god ting i et intimt forhold."

Du står med dine hænder på dine hofter.

Denne holdning kommunikerer et ønske om at kontrollere. "Denne kække holdning er en indlysende måde at vise nogen, som er chef," siger Constantine. "Dette er dog ikke nødvendigt i et stærkt forhold."

Du efterligner hinanden ondsindet.

Hvis du og din partner efterligner hinanden utroligt, er du engageret i en form for meget personlig krigføring. "Efterligning, navneopkald, latterliggørelse og sarkasme er alle midler til foragt, hvilket fører til sabotageforhold," siger Constantine.

Dine ansigtsudtryk tilpasser sig ikke.

Din partner kommer hjem fra arbejde med frustration og bekymring skrevet over hele hans ansigt. Når dit ansigt er uinteresseret eller, endnu værre, krøllede i smil, hvor meget bekymrer du dig om hans følelser? "Det er bekymrende, når en person i forholdet ikke viser det korrekte følelsesmæssige respons givet situationen," siger Constantine. "Hvis din partner er stresset, skal dit ansigt afspejle det. Det samme gælder for enhver følelse, som din partner føler. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer