loader
bg-category
Gjorde 65.000 Voters Taylor Swifts opfordring til at registrere?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Taylor Swift tog sin Instagram-kampagne, der opmuntrede fans til at registrere som vælgere et andet skridt fremad på tirsdag aften American Music Awards. Den 28-årige superstjerne accepterede prisen for årets kunstner ved at opfordre til deltagelse i valget i november. "Denne pris og hver eneste pris udgivet i aften blev stemt af folket, og du ved, hvad der ellers bliver stemt af folket?" Swift spurgte publikum. "Det er midtvejsvalget den 6. november. Kom ud og stem. Jeg elsker jer."

I en Sunday Instagram-post godkendte Swift den amerikanske senatkandidat Phil Bredesen, en demokrat, der kører mod republikansk nomineret US Rep. Marsha Blackburn i et nøje overvåget løb for at udfylde sædet, der blev ledigt ledigt af pensionen hos US Sen. Bob Corker. Hun pegede fans på Vote.org som en hurtig og nem måde at registrere.

"Tidligere har jeg været tilbageholdende med at stemme offentligt for mine politiske holdninger, men på grund af flere begivenheder i mit liv og i verden de sidste to år føler jeg mig meget forskelligt om det nu", den 28-årige pop stjerne skrev. En af disse begivenheder kan have været domstolenes kamp, ​​der fandt ex-Denver DJ David Mueller skyldig i at gribe hende. Swift gjorde hende tilbage til offentlighedens øjne sidste år efter hendes sejr fortalte for seksuelle overgreb.

"Så meget som jeg har tidligere og vil gerne fortsætte med at stemme for kvinder på kontoret, kan jeg ikke støtte Marsha Blackburn," skrev Swift på Instagram. "Hendes stemmefortegnelse i kongressen appellerer og frygter mig. Hun stemte imod lige løn for kvinder. Hun stemte imod Reauthorization of the Violence Against Women Act, som forsøger at beskytte kvinder mod vold i hjemmet, stalking og voldtægt. "

Ud over at kritisere Blackburns stemmefortegnelse om kvinders og LGBTQ-spørgsmål, sagde Swift også, at "den systemiske racisme vi stadig ser i dette land mod folk i farve, er skræmmende, sygdomsfremkaldende og fremherskende."

Stillingen har allerede været tilnærmelsesvis næsten 2 millioner gange. Mere end 65.000 mennesker registrerede at stemme i 24-timersperioden efter Swifts stilling, ifølge Kamari Guthrie, Vote.org kommunikationschef. Sangerenes hjemstat Tennessee havde 5.183 nye registreringer hidtil denne måned. Mindst 2.144 kom i de 36 timer efter Swifts stilling. Det sammenligner med de 951 vælgerne, der registrerede i august, og de 2.811 vælgerne, der registrerede sig i september.

"Gudskelov for Taylor Swift," sagde Guthrie Buzzfeed News.

Hun sagde, at Vote.org oplevede sin næstdagsste dag af året efter Swifts post med 155.940 unikke besøgende. Dette nummer blev klassificeret som den non-profit største dag siden National Voter Registration Day den 25. september, da webstedet så 304.942 unikke besøgende. Det daglige gennemsnit for hjemmesiden er 14.078 besøgende.

Tirsdag den 9. oktober vælgerregistreringsfrist i 19 lande kan også have bidraget til stigningen i registreringer.

Præsident Trump kaldte Blackburn "en enorm kvinde" som svar på Swift's Instagram-post. "Jeg er sikker på, at Taylor Swift ikke ved noget om hende," sagde Trump. "Lad os sige, at jeg kan godt lide Taylors musik omkring 25 procent mindre nu."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer