loader
bg-category
Berolige et ødelagt hjerte med Amazons "Breakup Recovery" Playlist

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du vil aldrig elske igen. Du dumpede ham, og du er fyldt med vrede. Han dumpede dig, og dit hjerte er brudt. Vi har alle været der. Lige nu bekymrer du dig virkelig ikke om, at han ikke var god for dig, og du er bedre uden ham. Du vil bare kravle i seng med en stor kasse med væv og forblive der indtil du græder dig selv til at sove og glemme "maskerer smerten. Cue breakup musik. Uanset om du vil commiserate eller fejre at være nylig single, kan breakup musik tage dig der.

Uanset hvad du føler under en dårlig, dårlig sammenbrud, har Amazon Music oprettet en "Heartbreak Recovery" playliste til dig. En god breakup sang udtrykker perfekt følelserne af sorg, vrede og vrede, der følger med enden af ​​et forhold. Uhyggelige ballader og triste melodier. Vrede anthems. Musikken bor på den mørkere side af kærlighed. Vi taler lyver og snyder. Hjertesmerter og besættelse. Han gjorde dig forkert.

Forskere og musikpsykologer arbejdede deres magi med Amazon Music for at analysere de fire faser af breakup-tristhed, fornægtelse, accept, bevægelse og finde sange, der passer til hver enkelt. De fire timers lange playlistspor er skræddersyet til hver af de fire faser.

Eksperterne, der udarbejdede disse sange, lavede spillelisten i erkendelse af, at tempo, rytme og tekster virker sammen for at skabe en stærk følelsesmæssig indvirkning. Sorg og accept sange er mere melankolske, down-tempo sange. Segmentet "Flytning" på afspilningslisten er fyldt med up-tempo, højt rytmiske sange. "Heartbreak Recovery" spillelisten oprettet af tysk musikpsykolog Dr. Michael Oehler og et team af forskere debuterede på Cosmopolitan.com.

Du behøver ikke en kærlighedssang eller en makeout-melodi. Du har brug for en kysssang, så du kan sørge og fortsætte. Musik vil gøre det hele bedre. Nelly Furtado, Dua Lipa, xx, Florence + Maskinen, Frank Ocean, Ariana Grande-de er alle her for dig.

Hør mere: Amazonas Heartbreak Recovery Playlist

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer