loader
bg-category
Den skræmmende del om Halloween Makeup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Ingen Halloween kostume er færdig uden at dryppe blod eller skelet funktioner eller prinsesse glitter, vi kan alle være enige om. At finde makeup, der giver lige den rette skræmtsynt, kan dog være ret skræmmende, når følsom hud er et problem. Malingssæt, der sælges på dit apotek, er et hurtigt værktøj til sidste øjebliks kostumer, men mange er ikke FDA-godkendte. Kits kan fyldes med billige ingredienser, og resultaterne kan vise, at du får hvad du betaler for.

Bargain kosmetik lavet med bargain ingredienser truer med at skrælle, knække og falme. Den mest traumatiske effekt kan påvirke din hud. For mange kemikalier og ringere ingredienser kan rødme og irritere. Syntetiske farvestoffer og billige parfume kan fremkalde allergiske reaktioner.

En løsning er at kigge efter teater sminke og vandbaserede produkter, der har magt, men vil ikke forårsage hudproblemer. Giv dig selv tid før ferien til at undersøge præstationsbaseret makeup lavet af højkvalitets ingredienser. Hvis din hud ikke er følsom, kan tunge cremeformler og fedtmaling virke for dig. Creme makeup er ofte fyldt med olier, der tilstopper porer og tilskynder breakouts. Ofte er tungere makeup svært at fjerne.

Hvis du er tilbøjelig til irritation og breakouts, kan du prøve en vegansk og vandaktiveret kageformel som Mehron's Professional Paradise Makeup AQ. En anden mulighed er at undgå Halloween makeup helt og brug mineralbaseret makeup som BareMinerals eller Jane Iredale. Begge mærker er lette nok til at forhindre irriterende hud.

Hvis du planlægger at bruge noget med lim eller overførsler eller proteser, skal du ikke glemme, at du vil bruge forsigtig og grundig pleje i fjernelse af makeup. Bliv tålmodig og tag ikke fart på at bruge barske opløsningsmidler eller vælg ved proteser. Hårdt gnidning vil kun yderligere forværre hudirritation.

Alkohol er en ingrediens i mange af de makeupservietter, som folk bruger til at fremskynde fjernelse, og alkohol kan stikke og gøre dit ansigt bliv rosa. Undgå sådanne makeupservietter, hvis din hud er følsom.

Gory falsk blod giver en fin berøring til mange Halloween kostumer, men den billige version, der er opbevaret i mange Halloween-butikker, irriterer kun huden, men pletter som vanvittige. Den skyldige er formlen, som normalt er petroleumbaseret.

Brug basale køkkenprodukter til at piske dit eget falske blod til at gælde for din hud. Følgende opskrift gør plet, så undgå at få det på dit tøj. Hvis du vil have effekten af ​​blodfarvede tøj, blandes parabol sæbe med læbestift. Brug ikke parabolen sæbe version på dit ansigt, fordi det kan irritere din hud.

Falsk blodopskrift

Mål dine ingredienser i en blender:

1/2 kop (120 ml.) Rød frugtstans

1 kop (300 g.) Majssirup (eller gylden sirup)

2 spsk rød mad farve

1 spsk chokoladesirup

2 spsk majsstivelse

1 spsk kakaopulver

For eksempler på Halloween makeup, der ikke vil ødelægge dit ansigt, læs mere: Halloween Makeup til brug, hvis du har følsom hud, ifølge profferne

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer