loader
bg-category
Ser ud: One Color Challenge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

Jeg håber, du har alle en dejlig dag. I mere end 12 år har jeg brugt sminke, jeg har aldrig brugt kun en øjenskygge til min øjenmakeup. Da jeg først startede, brugte jeg kun et par, så jeg kunne øve med blandings- og farvekombinationer, men tanken om at bruge bare den ene krydsede mig aldrig. Jeg mener, hvad kan du kun gøre med en skygge?

Nogle meget smukke udseende, som det viser sig. I sidste ende blev nysgerrigheden jo bedre for mig, og jeg besluttede at tage et kig (en klar en selvfølgelig 😉) ved kun at bruge en grøn øjenskygge: Barry M Dazzle Dust # 75 Lime. Udseendet er meget simpelt, men fordi jeg brugte forskellige børster og streger til at anvende skyggen på hvert andet sted, er intensiteten af ​​farven anderledes, og jeg ser ud som om jeg har tre forskellige skygger i stedet for det samme pigment. Og da jeg fortalte folk, at jeg gjorde hele udseendet med kun en øjenskygge, kunne de bare ikke tro det!

Vær venlig at undskylde de dårlige billeder. Lyset var forfærdeligt, da jeg tog dem, så blandingen ser ikke for godt ud, og det viser mere farve på browbone-området, end du faktisk så i virkeligheden, men du får stadig den generelle ide. Og hvis du ikke kan lide grøn, kan du stadig gøre dette udseende med enhver anden farve efter eget valg. Her er udseendet:

Anvendte produkter: - Senna totalt omdannelse af øjenskygge primer - Barry M Dazzle Dust # 75 Lime - Pupa sort blyantforing - Wet n Wild Kajal & Eyeliner i hvid - Maybelline Volum 'Express Cat Eyes mascara

Kørselsvejledning: - Påfør en klæbrig primer som Senna Totally Transforming Eyeshadow Primer over hele låget for at skabe en base for pigmentet for bedre at klæbe til låget. - Brug en øjenskygge børste med tætte børster, klapp en lime grøn skygge (jeg brugte Barry M Dazzle Dust # 75 Lime) på låget. På denne måde pakker du meget farve på låget og skyggen ser meget lyst ud. - Tag en krøllebørste og læg den samme farve på crasen blandingen frem og tilbage. Farven skal nu være mørkere. - Nu, med den samme børste du brugte før, skal du bruge den farvefarve, der stadig skal efterlades på den på browbone for at fremhæve. Husk ikke at tilføje farve der. - Påfør en sort blyantforing på låget og en hvid på vandlinjen for at åbne øjnene. - Afslut med mascara.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer