loader
bg-category
Selvrensende håndklæder findes, og de har så mange fordele

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg delt af Silvon (@silvonhome) den

Kickstarter er en vidunderlig platform for nye, innovative produkter, der har brug for crowd sourcing support til at gå i produktion og komme i forbrugernes hænder. Mange gange er den pågældende vare sådan en ny ide, det kan være det eneste produkt som det på markedet. I tilfælde af selvrensende håndklæder er der nu to Kickstarter-kampagner for håndklæder, der bruger sølv til at dræbe bakterier, en underliggende årsag til acne.

Et indlæg deles af Fresh Bath Towels With Silver (@nutrltowel) på

Både Nutrl håndklæde og Silvon håndklæde lover et håndklæde, der ikke skal vaskes så ofte på grund af mikro-sølv fibre vævet ind i stoffet, der eliminerer op til 99,9 procent af bakterierne. Sølv siges at permanent forhindre bakteriel vækst, før det selv starter. Nutrl Håndklædningsstiftet Sean Yang sagde i en erklæring: "Vi hældte over casestudier vedrørende tekstiler og bakterievækst for at finde en naturlig og effektiv måde at fjerne ubehagelige lugtfremkaldende bakterier fra at vokse på vores håndklæder. Det var da vi opdagede en naturlig, effektiv og permanent teknologi, der ville løse problemet med ildelugtende håndklæder - rent sølv. "

Vi spurgte Elmer, NJ, dermatolog Ingrid Warmuth, MD, hvis sølv i disse håndklæder ville være gavnligt for en patient, der søgte klar hud. Selv om hun ikke anbefalede dem specielt til acne-lider, gjorde hun espouse på antibakterielle fordele ved antimikrobielt stof. "Sølv er blevet brugt i tekstiler som et antimikrobielt, antibakterielt og antisvampemiddel, der er indlejret i stoffet i et stykke tid," siger Dr. Warmuth. "Sølvioner er eftertragtede som værende den mest bredspektrede sanitizer, og disse sølv ion håndklæder har vist sig at være meget effektive mod bakterier. Takket være nano partikelteknologi frigiver håndklæderne sølvioner, hvilket er, hvordan de kæmper mod bakterier og svampe. Jo mindre sølvpartikel, jo flere ioner frigives af håndklædet. "

Et indlæg delt af Silvon (@silvonhome) den

Selvom disse selvrensende håndklæder ikke er direkte forbundet med klar hud endnu, sværger mange acne-lider ved "rent håndklæde" -metoden (ved at bruge et rent håndklæde på din pudebetræk hver nat) for at bekæmpe breakouts. Med selvrensende håndklæder, der nu er på markedet, kan de helt sikkert komme til nytte ved at reducere endeløse mængder tøjvask.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære