loader
bg-category
Denne video virker forvirrende for at vise, hvilket efter-partum hårtab virkelig ligner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Salon-stol videoer rack op hundredvis af tusindvis af visninger på Instagram hele tiden. Men det nyeste klip går ikke viralt til et utroligt farverigt job eller en kæbe-slippende makeover-det viser frem til sandheden om, hvad graviditeten gør for dit hår.

Du kan også lide: Denne video af en kvinde, der skærer sine egne bangs, har den mest uventede afslutning

Da Christina Kreitel, ejer af Utah's Intrepid Studio Salon, delte en video af hende, der udtrækker store klumper af et af hendes kunders hår, vidste hun ikke, at det ville resonere med så mange seere over en million om 24 timer for at være præcis.

"Intet som det, der går efter graviditeten," læser billedteksten, da vi ser håret komme lige ud af den nye moders hovedbund med næsten ingen indsats. Mens nogle seere er chokerede over det noget foruroligende klip, fortæller Kreitel Yahoo! Livsstil det er noget hun gør meget af. "Det er blevet en løbende vittighed blandt mine gravide kunder, at efter at de har født, skal jeg trække håret ud. Klienten i videoen havde en baby for fire måneder siden, og det er omkring, når hårtabet starter. "

HAHA !!! Intet som den Post Graviditet Shed mand !!!! Du kender tiden, 4 måneder postpartum og du FILL, der dræner! Jeg går igennem dette selv og kan godt lide at samle det på min bruservæg. Haha så grovt tilfredsstillende. Dette er lige så godt som hovedbundsbehandlinger !! Enhver anden går igennem dette !!! #licensedtocreate

Et indlæg delt af #LessDramaMoreHair (@christinakreitel) på

De hundredvis af kommentarer spænder fra overraskende seere - "Jeg vidste det ikke skete!" Er en fælles linje - til dem, der er beroliget af det, de ser. Mange moms forlod noter, herunder: "Dette er præcis, hvad jeg går igennem," og "Jeg troede jeg var den eneste."

Som andre seere notat, er denne type hårtab efter graviditet normalt midlertidig. For at sikre, at dine hormonniveauer er i kontrol, skal du kontakte lægeniveauerne ofte, spike eller dip under og efter graviditeten, hvilket medfører et abrupt hårtab og andre symptomer - og vær ikke bange for at besøge en stylist til en opdatering. Som Kreitel siger, er dette lige så godt for dit hårs sundhed som hovedbundsbehandling.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære