loader
bg-category
Produktanmeldelse: Versace Bright Crystal Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Bright Crystal Mærke: Versace Størrelse: 1,7 ounce Pris: $67.00

Hvad jeg kunne lide: - frisk blomstret duft - ikke overvældende

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke meget original - varer ikke længe - emballagen

Sidste gang jeg shoppede på min lokale skønhedsbutik, tilbød en SA mig en prøve af Versace Bright Crystal at prøve. At være fan af sin søster Crystal Noir (det er faktisk en af ​​mine foretrukne parfume), var jeg både nysgerrig og tøvende for at give det en sniff. Du kan se, Crystal Noir er en smuk, varm og sensuel orientalsk blanding med en blomstretryk, som bare er den slags duft, jeg elsker, mens Bright Crystal er en blomstret duft, og jeg nyder sjældent dem. De har tendens til at være for søde og er så uoriginale! Måske er det fordi markedet er mættet med dem i øjeblikket, men de lugter alle stort set det samme for mig.

Nå, Bright Crystal er heller ikke meget original, og du vil sikkert ikke have nogen problemer med at finde en god dupe for det, men jeg blev glædeligt overrasket over at opdage, at det ikke er alt for sødt. Det er blomstrende, men frisk og let. Den åbner med noter af granatæble og yuzu, en citrusfrugt, der anses for at være en hybrid af sur mandarin og ichang papeda, som føles levende og opløftende. Hjerte i duften er en blomstrende eksplosion af Magnolia og Peony, der er sødt, men ikke så kvalmende. Drydown er varm med noter af moskus og rav.

Jeg forventede ikke at nyde Bright Crystal, men det gjorde jeg virkelig. Citrus noterne i begyndelsen føles frisk, mens basen noter rige, varme og sensuelle, skærer duften af ​​duften. I modsætning til mange blomsterdukker, der primært er beregnet til teenagere, vil lyse krystaller passe til lige voksne kvinder, hvilket gør dem til at føle sig selvsikre og feminine. Desværre varer det ikke længe, ​​så vær forberedt på at genbruge det et par gange hele dagen. En anden ting, jeg ikke kan lide, er emballagen: Jeg elsker den rosa farve, men hætten er lige for stor og gør flasken til at se noget klæbrig ud.

Tilgængelig på: Sephora, Amazon og Walgreens

Resumé Jeg er ikke fan af blomsterdukker, men jeg har virkelig nydt Versace Bright Crystal. Det sødt blomstrede hjerte er blødgjort af de friske citrus noter i begyndelsen og de varme gule og muskler noter i dagdrøften. Resultatet er en levende, sensuel og sød duft, der kan bruges til enhver lejlighed. Men det er ikke meget originalt, og dette, kombineret med den korte opholdsstyrke, har bragt bedømmelsen lidt ned.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link smukt med hjerner. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer