loader
bg-category
Produktanmeldelse: Maybelline Color Sensational Lipstick I Midnight Plum

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Farve Sensationel Læbestift i Midnight Plum Mærke: Maybelline Størrelse: 4,2 g Pris: $ 1,00 på Amazon

Fra Maybellines hjemmeside: Bliv forelsket i farve igen: • Krusere farve fra rene pigmenter • Creamier føler fra nærende honningnektar • Lipcolor så rig, så fantastisk ... det er sensationelt

Hvad jeg kunne lide: - Stor farveudbetaling - ikke tørring - langlasting - Smuk emballage - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - gælder og falder ujævnt - nogle mennesker kan blive afskrækket af den stærke duft

Midnight Plum var en af ​​de tre farve sensationelle lipstick nuancer i Maybellines efterår 2013 kollektion. Nu afbrudt i USA, kan denne skygge stadig købes i nogle europæiske lande såvel som online. Men er det besværet med at spore det?

I røret ser denne dybe blommeskygge meget fristende ud for kvinder, der er i mørke, sultrige udseende, eller dem, der søger en billig mørk lippie til Halloween. Farvetone ville helt sikkert fungere godt for at skabe heks eller ghoulish udseende, der ville skræmme dine venner på kommende fester, men det er også smigrende nok til at blive slidt hver dag af de mest eventyrlystne skønhedskonkier.

Men formlen ... Åh formel! Det gør mig meget ondt at sige dette, fordi læbestiftet blev givet mig af min gode ven Janessa (tak hun!), Men formlen er forfærdelig. Det er umuligt at anvende det jævnt. Jeg har prøvet alt. Jeg har anvendt det lige fra kuglen og med en pensel. På nøgne læber eller oven på en base. Jeg eksploserede endda mine læber. Intet fungerede.

Selv om det i virkeligheden ser godt ud, vises i alle billeder en fejl. Ansøgningen er meget ujævn, og læbestiftet selv afgjort i læbe linjer. Pletten, der efterlades efter at have spist eller drukket, er ujævn og tvinger dig til at genanvende det straks. Hvis du ikke har et måltid eller endda bare en snack, skal du ikke retouchere det meget hele dagen. Det varer nemt flere timer, når den er uberørt.

Men i det mindste tørrer det sig ikke (selvom det ikke er fugtgivende). Og farveudbetalingen er også ganske god. Et lag er mere end nok til en uigennemsigtig, men temmelig temmelig kappe, men du kan altid intensivere og gøre det mørkt ved at anvende en anden. Med hensyn til duften er jeg på hegnet. Det lugter stærkt af vanille og voks. Det er ikke dårligt, men det er heller ikke godt. Du kan ikke lugte det en gang på læberne, så jeg tror ikke, det vil være et problem for mange kvinder.

Så skal du købe det? Det kommer an på. Jeg er ikke fan fordi applikationen er for hård og ujævn. Men som det ser anstændigt ud til det blotte øje, kan de, der vil eksperimentere med denne slags skygge uden at bruge mange penge, måske give det en chance. Det er jo kun $ 1,00 på Amazon. Men ærligt, jeg ville vælge de nye dybe lilla nuancer fra Makeup Revolution eller NYX.

Tilgængelig på: Amazon og Superdrug

Resumé Maybelline Color Sensational i Midnight Plum er en pigmenteret dyb lilla skygge, der varer lang tid. Det gælder dog og falder ujævnt.

Bedømmelse: 2/5

Afsløring: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer