loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, vol. 155

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej smukke,

hvordan har du det i dag? Jeg håber du har en dejlig søndag og er klar til at nyde mine tilfældige ramblings for denne uge:

6 ting, jeg ønsker jeg vidste, da jeg begyndte at blogge

Jeg var meget naiv, da jeg begyndte at blogge for seks år siden. Jeg anede ikke, hvad jeg fik mig ind i. Jeg ville bare dele min passion for alle ting skønhed med ligesindede mennesker, og troede, at jeg ikke ville behøver at gøre meget bortset fra at skrive. Dreng, var jeg forkert! Det har været en humpede, men meget sjov, tur, der har fået mig til at lære og vokse så meget, og forbinde med nogle fantastiske mennesker. Jeg ville bare ønske, at nogen havde fortalt mig et par ting på forhånd, hvilket ville have gjort rejsen lettere:

1. Du skal være en jack i alle handler

Du kender ordsættelsen, Jack of All Trades og Master of None. Det er kun delvis sandt. For at være succesfuld skal du blive ekspert på dit område, og jo smalere er det, desto bedre chancer har du. Men at skrive og redigere indhold er ikke nok. Der er mange andre færdigheder, som en blogger har brug for. Sociale medier og marketing færdigheder til at fremme dit indhold og netværk færdigheder til at forbinde med andre bloggere, PR'er og influencer i din branche. Nogle designkodningsevner til at oprette eller tilpasse et tema til dine behov. Du skal også kunne analysere dine data for at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke er, og at genkende muligheder, når de kommer din vej. Nogle bloggere, som skønhedsbloggere, skal også være gode til at tage billeder. Og når du tror at du endelig har mestret en færdighed, er der en ny til at lære. Det er svært, men også sjovt.

2. Vær dig selv

Vær dig selv, alle andre er allerede taget. Det er fristende at kopiere, hvilke succesfulde bloggere der gør, og overholde hvad du synes, at en skønhedsblog skal omhandle. Men ved at gøre det, vil du ikke kunne blogge om, hvad du virkelig er lidenskabelig for, og det viser. Haul-stillinger er meget populære, og jeg skrev et par i mit første år, men det er bare ikke noget, jeg er interesseret i at gøre, så jeg stoppede. Nu blogger jeg bare om, hvad jeg har lidenskab for, i min egen stemme. Læsere vil gerne vide og engagere sig med den virkelige dig, ikke noget klædt, forbedret, falsk version af dig.

3. Billeder betyder noget

Et billede siger mere end tusind ord. Hvordan jeg ville ønske det var ikke sandt lol! Mit talent ligger i skrivning, ikke billedoptagelse eller collagefremstilling. Jeg finder disse to færdigheder meget svært at mestre, men jeg gør mit bedste for at lære dem. Du behøver ikke et fancy kamera, men lære at bruge dit punkt og skyde, og ved at bruge redigeringsprogrammer som Picmonkey vil gøre en stor forskel. Smukke billeder forbedrer dit indlæg, involverer læsere og hjælper med at kommunikere, hvad du siger. De tilføjer også et personligt præg til bloggen.

4. Kvalitet er bedre end mængde

Du behøver ikke at poste hver dag. Hvis du tvinger dig selv til at skrive, fordi du føler, at du skal offentliggøre noget hver dag, er chancerne det indhold, du vil churn out, ikke meget godt. Jeg burde vide, jeg har gjort det for mange gange i mine første år med blogging. Disse dage sender jeg mindre ofte, men indholdet er bedre undersøgt, og forhåbentlig også mere nyttigt.

5. Har et liv uden for blogging!

Blogging er så tidskrævende! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange nætter jeg brugte på min blog i stedet for at gå ud med mine venner. Mens jeg elsker blogging, og jeg ikke kunne forestille mig et liv uden det, er det vigtigt ikke at blive for suget ind i det. Arbejde hårdt på din blog, men også finde tid til at hænge ud med alle dine elsker, have det sjovt og nyd livet.

6. Nogle dage vil du gerne slutte

Du bruger meget tid på din blog, og det kan være meget frustrerende, når du ikke får de ønskede resultater, vokser så hurtigt som du vil, eller ingen kommenterer et indlæg, du har hældt dit hjerte ind i . Når det sker, vil du føle at stoppe og smide din computer ud af vinduet. Det er ok. Tag lidt tid og tænk på hvorfor du blogger. Chancerne er du bare nødt til en pause, og når du er klar, vil du gå tilbage til blogging fuld af entusiasme og nye ideer.

Blogger du Hvis ja, hvad vil du vide, før du begynder?

Hvad jeg læser nu

Så, du vil arbejde på mode ?: Sådan bryder du ind i verden af ​​mode og design af patricia wooster Dette er en vidunderlig ressource for unge mennesker, der tænker på en karriere i mode. Det dækker stort set alle erhverv i branchen, fra den mest kendte som designer, model og fotograf, til de ofte ignorerede, som stofskærer og colourist. Der er endda et afsnit om modeforfattere, PR'er og bloggere. Hvert afsnit er kort, men fuld af nyttige tips om hvordan man kommer i gang, og interviews om teenagere, der gør deres drømme til virkelighed. Bogen indeholder også quizzer og praktiske aktiviteter, du kan gøre for at forbedre dine færdigheder. Det er skrevet i en engagerende og samtalestil, der informerer mens du underholder. Tonen er meget positiv, men realistisk. Forfatteren skjuler ikke de vanskeligheder, du vil støde på undervejs, men mener, at du vil kunne overvinde dem med hårdt arbejde og dedikation. Tilgængelig hos Amazon.

Links

1 minutters konturering og fremhævningsteknik - Makeup Geek

Top 5 stærkt fugtgivende lippier, der varer - Spørg mig hvad

21 hemmeligheder om Sephora, at enhver makeup addict burde vide - Buzz Feed

5 strategier til at hjælpe med at udvikle et positivt kropsbillede - Lindsay & Lexy Kite @ Maria Shriver

Hvordan absorberer hudpleje ingredienser i huden? - Future Derm

Sunday Survey, Vol.223

1. Har du nogensinde været stødt af en hvep? Nej, kun ved bier.

2. Det sidste hudplejeprodukt du sluttede til sidste dråbe? Olay Total Effects Day Cream SPF 15. Elsk denne ting!

3. Ser du film i dag? Amazing Grace, en film fra 2006 om kampagnen mod slavehandel i det britiske imperium.

4. Hvad har du oftere på: armbånd eller ringe? Jeg bærer begge meget, men sandsynligvis ringer.

5. Kan du lide citrusy colognes? Elsker dem! De er så friske og mousserende! Jeg ønsker bare, at de varede længere på huden.

Det er din tur nu! 1. Har du nogensinde været stødt af en hvep? 2. Det sidste hudplejeprodukt du sluttede til sidste dråbe? 3. Ser du film i dag? 4. Hvad har du oftere på: armbånd eller ringe? 5. Kan du lide citrusy colognes?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære