loader
bg-category
Er Murad Time Release Retinol Concentrate For Deep Wrinkles Gentle Nok For Sensitive Skin?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Retinol er en af ​​mine all-time favorit ingredienser og en hæfteklammer i min hudpleje rutine. Det kan virkelig forbedre tegn på aldring og hjælpe dig med at blive grasiøs. Men der er en fangst. Det kan være irriterende, især hvis du har følsom hud. Men ikke alle retinol serum og fugtighedscreme er skabt ens. Nogle er mildere end andre og kan bruges af alle. Som Murad Time Release Retinol Concentrate For Deep Wrinkles:

Hvad Murad siger:

Denne anti-aging triple-action rynkebekæmpelsesformel blødgør og glatter ved kontakt, reducerer udseendet af dybe rynker, understøtter omsætning af naturlige celler og hjælper med at øge den naturlige modstandsdygtighed.

Ingrediensanalyse

Glycine Soja (Soyabønne) Olie

Glycine Soyaolie er en olie afledt af sojabønner. Det er rig på fedtsyrer, en gruppe stoffer, der har blødgørende egenskaber. De hjælper med at holde huden fugtig, glat og blød. Sojabønner indeholder også antioxidanter, såsom E-vitamin, som kan bekæmpe frie radikaler og forhindre dannelsen af ​​for tidlige rynker.

Retinol

Retinol er en anti-aging superstjerne, der øger kollagenproduktionen, som hjælper fast hud og reducerer udseendet af fine linjer, rynker og misfarvninger. Men retinol kan også være irriterende, især for følsom hud. For at forhindre dette frigives retinol i dette serum med tiden. Hvad betyder det? I stedet for at få den fulde kraft af retinol på én gang, frigives ingrediens langsomt over en periode på flere timer. På den måde får du stadig fordelene uden bivirkningerne.

Palmitoyl Tripeptid-38

Palmitoyl Tripeptide-38, også kaldet Matrixyl® synthe'6®, er et peptid udviklet af Sederma. Ifølge selskabet "fyldes rynker indefra både på panden og kråkenes fødder for en synligt glattere og mere flad hud." Det virker ved at stimulere "6 hovedbestanddele i hudmatrixen og det dermale epidermale kryds". Jeg kunne ikke finde nogen uafhængige undersøgelser, der bekræfter dette, hvilket ikke er overraskende, da det er en helt ny ingrediens. Så mens jeg aldrig ville købe denne fugtighedscreme, fordi den indeholder dette peptid, er det godt at vide, at det er der, bare i tilfælde.

Yderligere overvejelser på formlen

Denne fugtgivende formel indeholder også fugtighedsbevarende midler, såsom glycerin og natriumhyaluronat, som kan tiltrække vand fra omgivelserne til huden og dermed bidrage til at holde det hydreret. blødgøringsmidler som Cetyl Alcohol, en god type alkohol og Shea Butter, der holder huden blød og glat i timer; og silikoner, som Polymethylsilsesquioxane, der skaber en beskyttende, men åndbar barriere på huden, hjælper med at udfylde fine linjer og rynker midlertidigt og glide af fløden. Formlen er også duftfri, og så velegnet til følsom hud også.

Fuld ingrediensliste

Vand, cyclopentasiloxan, polymethylsilsesquioxan, glycin soja (sojabønne) olie, cetylalkohol, glycerin, Lauryl lactat, cetearylalkohol, PEG-100-Stearat, Glycerylstearat, Butylenglycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Dimethicon-Krypolymer, Retinol, Palmitoyl Tripeptid- 38, Hydroxypropylcyclodextrin, Urea, Gæraminosyrer, Trehalose, Inositol, Taurin, Betain, Bivoks (Cera Alba), Laureth-23, Trideceth-6phosphat, Triethanolamin, Ceramid-3, Punica Granatum Extrakt, Ethylhexyl Palmitat, Silikat Dimethyl Silylat , Natriumhyaluronat, tocopherylacetat, zinkgluconat, ascorbinsyre, chitosan, propylgallat, dinatrium EDTA, carbomer, trinatriumethylendiamiddisuccinat, aminomethylpropanol, phenoxyethanol, caprylylglycol, chlorphenesin, glimmer, titandioxid, gul 5

avaibility

Murad Time Release Retinol Concentrate for Deep Wrinkles er pakket i et 0,5 oz uigennemsigtigt rør. Tilgængelig hos Sephora, det retails på $ 65,00 (men du kan finde det til en meget billigere pris på Amazon 😉).

Bundlinjen

Selvom der kun er så meget en aktuel creme kan gøre for dybe rynker, indeholder Murad Time Release Retinol Concentrate for Deep Wrinkles ingredienser, der kan forbedre dem (og andre tegn på aldring også). Og det er blid nok til følsom hud.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer