loader
bg-category
Altid på min pout: De flydende læbestifter, der bare ikke vil budge off

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Chokolade er altid på min købmandsliste.

Defying gravity er altid gentaget på min telefon.

Og Smashbox Altid På Liquid Læbestift i Bawse er altid på min pout.

Du ved, hvordan du altid klager over, at læbestifter falder væk for tidligt og aldrig ser ud til at overleve selv en lille snack, og så finder du en der hænger på dine læber så stædigt, du er irriteret, at du ikke kan få det af?

At.

Og det er ikke bare Bawse. Det er en medium neutral rød, der passer til alle. Det er den slags skygge, som du ved, det vil vare i timevis. Ok, måske er ikke alle intense røde sidste længe, ​​men du ved, du kan forvente, at de overlever en kop te og måske også frokost.

Træde ud er den slags skygge, der normalt gør en løber meget hurtigt. Men denne dybe nøgne skygge varer næsten lige så lang som Bawse på mine læber.

Det betyder de kan begge overleve frokost intakt. Middag er lidt hårdere på dem. Efter at jeg var færdig med min kylling og salat, var farven i midten af ​​mine læber forsvundet. Omkring grænserne så det stadig perfekt ud. Men selvfølgelig tog jeg det af, fordi det bare så mærkeligt ud.

Så, ja, hvis du er den slags pige, der aldrig bringer hendes lippie rundt, fordi hun ikke kan gidde at retouchere sin makeup alligevel (det er ikke bare mig, er det?), Tag hænderne på en af ​​disse lippies. Hvis nøgne og røde er ikke dine ting, skal du ikke bekymre dig. Der er mange flere nuancer til rådighed, så du bliver bundet til at blive forelsket i en.

Hvad ellers? Åh, pigmenteringen. Igen forventede jeg Bawse at være super intens, men Stepping Out overraskede mig helt. Det ser så uskyldigt ud i røret, men da jeg sagde det er dybt, mente jeg det. Denne ene er super intense også og en frakke mere end nok til at få en uigennemsigtig udbetaling.

Jeg vil normalt nå til en læbebørste for at sikre, at jeg ikke laver nogle fejl, når de sættes på dem. De er så intense, det er ikke så nemt at rense det væk fra min hud.

Men jeg finder det spids applikator gjorde jobbet til en brise alligevel. Det giver dig så meget præcision på dens allerede (hvis du ikke skynder det). Det er godt, for når det tørrer ud, er der ingen budding det.

Det lille hul i midten af ​​doe-fod-applikatoren er også super praktisk, fordi det kun holder den ekstra lille klump i lippie, du skal male hele din læbe. Du behøver ikke at fordoble dukkert. Yay!

Og jeg nævner deres fløjlsagtige tekstur føles så let på læberne? Selvom det er så mat og langvarig, det er så behageligt at bære og tørrer ikke ud mine læber overhovedet. Det er en slags mirakel, jeg fortæller dig.

Hvis du er i flydende læbestifter, lad ikke disse passere dig forbi. Og hvis du aldrig har prøvet en flydende lippie før, er her din chance for at forelske sig i dem.

BUNDLINJENFordele: Sindssygtig intens pigmentering; Utroligt langvarig; Fløjlsagtig tekstur føles behagelig på læberne; Ikke tørring Masser af nuancer at vælge imellem; Peget applikator gør det nemt at sætte lipperne på.

Ulemper: Du er nødt til at være hurtig med ansøgning, fordi de engang ikke sætter sig i bud

Resumé:Smashbox Altid på Liquid Lipsticks i Bawse og Stepping Out er de mest langvarige læbestifter, jeg har prøvet. De er også sindssyg pigmenteret og føler sig meget behagelige.

Pris og ledighed: $ 24,00 hos Sephora og £ 19.00 på Smashbox UK

Bedømmelse: 5/5

PR Prøve. Affiliate link.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære