loader
bg-category
Grunde til at elske rosiner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Også kendt som:Currant, SultanaKan lide:Masser af varm sol, venturing i nye og uventede retterKan ikke lide:Masser af regn, bliver glemt i kasser og fast i havregrynHobbyer: Sød op dit helbredFind ham:Tilsætning af smag, tekstur og sødme til alt fra varmt korn til gourmetfadervarer til dekadente desserterMERE: Fem fødevarer til at holde dine opløsninger. Han er måske ikke den smukkeste ingrediens, du møder her, men hvad Raisin ikke har i udseende, består han i smag og ernæring. Gør dig klar, fordi han er uddannet fra den lille røde boks i din frokostpose til en meget voksen tilsætning til opskrifter på nogle af de bedste restauranter. Sandt nok kan Raisin stadig bringe sit eget personlige mærke søde fibre til din morgen havregryn, men han har også store planer for dine andre måltider. Han er en Cali-dreng igennem og igennem disse dage og kalder Kaliforniens Central Valley hjem, men det er ikke her han fik sin start. Raisin fik sin første store pause i Middelhavet for tusindvis af år siden, da han blev opdaget i en vingård. Derfra steg Raisin hurtigt til stjernen på kejsernes borde og begyndte at rejse verden fra sin ydmyge Middelhavs-vingård, gennem Europa og videre til Californien, hvor det milde klima og masser af sol nu holder Raisin glade år efter år.MERE: Watch out for Side DishesRaisins store påstand om berømmelse er virkelig hans naturligt søde smag (tilsat sukker, ikke hans stil), men efter nærmere undersøgelse finder hans fans i det videnskabelige samfund, at de gamle healere, der engang har foreskrevet ham som en helbredelse, måske har været videre til noget. Ikke alene giver Raisin masser af hurtig energi og tilfredsstillende fiber til at hjælpe med vægtstyring, men han bliver også vist for at hjælpe med hjertesundhed. Nærmere bestemt tyder undersøgelser på, at nyde Raisin som en regelmæssig del af din sunde diæt kan bidrage til at reducere blodtrykket. Han slapper af i California Solen hele dagen - han kunne lige have fortalt dig, at han ville være god til dit blodtryk. Hvis du ønsker at få lidt kreativ med, hvordan du bruger tid med Raisin, her er nogle velsmagende valg, du kan find på deltagende sund spisning restauranter:

  • Cider Pork Chops med Apple-Raisin Fyldning på Super Suppers (320 kalorier, 10 g fedt). Beliggende i CA, CO, GA, MI, OH, PA, TN, TX.
  • Forretter: Calamari (Serveres 2) på Teresa Caffe (170 kalorier, 6 g fedt). Beliggende i Princeton, NJ.
  • Markedsalat på F2O (340 kalorier, 15 g fedt). Beliggende i FL, GA, TN.
  • Gulerodssalat på Sizzler (100 kalorier, 6 g fedt). Beliggende i AZ, CA, FL, ID, HI, MT, NE, NM, NY, NV, OR, UT.
  • Lite: Hardwood fyret marokkansk kyllingebryst på Elephant Bar (660 kalorier, 23 g fedt). Beliggende i CA, AZ, CO, FL, NM, NV, KS, MO, OH.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære