loader
bg-category
Den nye negle trend du kommer til at se overalt i 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Udvid dit færdigheds sæt med dette ombré look ved hjælp af vores nye #OPIPowderPerfection Dipping Powders. Se trin-for-trin vejledning om #YouTube, link i bio 🔗

Et indlæg delt af OPI (@opi_professionals) på

Dip pulver er den største ting i negleindustrien lige nu og med god grund. Forskellige fra gelpolering og prøvede og ægte neglelak, dippulver, som typisk har en lille mængde af samme ingrediens i akrylpulver plus vitaminer, varer længere op til tre uger, hvis ikke mere. I en nøddeskal er dyppepulver den længstvarende manicure, du kan få fat i.

Selvom dukkertpulver ikke er helt nye, har stigningen i popularitet på Instagram fået mange kvinder til at afstå fra regelmæssig neglelak og endog gelpoleret til denne af de sidste mani. Bestående af en multistep system-negle dyppes løbende ind i akrylpulver, før farven er låst ind med en speciel topcoat-resultaterne, som ikke er i stand til kontinuerlig glans og langvarig farve, gør det til negle, der er hårde og klare og bryde. Det alene er nok for kvinder at gøre omskifteren til dips.

Saloner og sømmer i hele landet byder på dips, der går blandt mærkerne Nex Gen, OPI Powder Perfection og Kiara Sky, blandt andre. Med finere pulvere end år tidligere, siger Vanessa Hagglund fra Kiara Sky, at dyppeprocessen er hurtigere end akryl, og komplekse bindinger i formlerne forhindrer negle fra chipping, bliver misfarvet og løft.

'Blow a Kiss' (G575) en af ​​de seks helt nye farver fra @KiaraSkyNails Melt Away Collection! #kiarasky #meltaway #newcollection #gelpolish #naillacquer #dippowder #instagood #nailstagram

Et indlæg deles af KIARA SKY ™ NAIL PRODUCTS (@kiaraskynails) den

Men den største coo til den nye generation af dip pulvere er, at i modsætning til gel polish er der ikke behov for, at formlen hærder under UV-lys. Og ligesom gelpoleret er fjernelsesprocessen noget lignende, så sug dine negle i acetone for at fjerne poleret.

Men ikke alle er på dip pulver bandwagon. Celebrity manicurist Deborah Lippmann er ikke en fan. "I alle mine erfaringer ved hjælp af dyppepulver polisher, kræver de eftertone og crepe-ing, som tørrer neglen ud. Masser af cyanoacrylatlag anvendes også. Det er ikke et naturligt svar på en kunstig negle, og det er ikke nemmere end Shellac, som jeg tror er en bedre mulighed. "

Der er også en hygiejnisk bekymring. Celebrity manicurist og negleekspert Mazz Hanna siger at til personlig brug er det godt at "dyppe" dine negle ind i pulveret. "Men hvis du har det påført i en salon, skal de sprøjte pulveret på din søm snarere end dyppe det ind for at holde tingene sanitære."

Med alle fremskridt inden for negleindustrien siger Hanna, at dette er en utrolig spændende tid med hensyn til teknologi, der giver mindre giftige alternativer til en smuk og langvarig manicure, samtidig med at neglene bliver sunde. "Når det kommer til dipulver, ser jeg det som en lille forbedring til en ellers forældet negleteknologi. Men jeg vil sige, at hvis du er en person, der foretrækker akryl af forskellige årsager, kan dipulver ses som en tidsbesparende forbedring til traditionelle akrylnails. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer