loader
bg-category
Interview med Brow Expert Elke Von Freudenberg

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Øjnene er vinduet til sjælen. Men selv det smukkeste vindue har brug for en god, smuk ramme. Smukt formede øjenbryn kan forbedre dine øjne, balancere dine funktioner og smigre din ansigtsform. På den anden ende kan dårligt formede bryn helt ødelægge dit udseende.

Ingen ved det bedre end Elke Von Freudenberg. Med over 25 år i skønhedsindustrien har hun fastgjort sit ry som Queen of Brows. Den tyske fødte, LA raised specialist har formet browserne af utallige berømtheder og skabt sin egen linje for at hjælpe hver kvinde med at opnå den perfekte pande.

I dette interview taler Elke om hendes fascinerende med makeup, og det inspirerede hende til at skabe sin egen linje. Hun deler også masser af tips om, hvordan man tager sig af og plejer dine øjenbryn:

1. Hvornår begyndte din fascination med makeup og øjenbryn i særdeleshed? Min kærlighed til ansigter begyndte temmelig ung. Min mor fortalte mig, at hun fandt mig med sine Vogue og Bazaar magasiner rundt om mig og forsøgte at kopiere deres makeup med akvarel på deres ansigt og var meget ked af, at det ikke så noget som det.

Men jeg har altid været fascineret af ansigter. Gå til et museum eller et fremmed land, jeg kigger på folket, snarere end landskabet. Øjenbryn blev fascinerende, da jeg begyndte at lave fotografering makeup og indså, hvordan ujævne øjenbryn og former kunne ødelægge et billede. Fotografer vil bede mig om at fastsætte ujævne øjenbryn på modeller hele tiden siden jeg var licenseret på gymnasiet. Så analysere brows blev en undersøgelse for mig.

2. Hvordan finder du ud af, hvilken øjenbrynform fungerer bedst til dit ansigt? Jeg tror personligt, at den pande, du er født med, er den bedste pande til dig. Du kan altid tilpasse og forbedre det, men hvis du styrer for langt væk fra den naturlige form, virker det ikke for dig i øjnene og benstrukturen. De fleste af mine klienter prøver at dyrke deres øjenbryn i, så vi arbejder og holder hår som de vokser og rydder op, hvad der er nødvendigt, så de bliver tykkere, fyldigere, hurtigere.

3. Blyanter vs. pulvere: Hvilken fungerer bedst for at udfylde øjenbryn? Begge gør faktisk det samme, udfyld en pande og få det til at se tykkere og / eller mørkere ud.

Skygger er blødere i farve, blyanter er lidt mere indlysende. Skygger er gode til at skabe en bedre overordnet farve til panden, mens blyanter er gode til at udfylde sparsomme områder.

4. Hvad skal vi kigge efter, når vi køber øjenbrynsprodukter?

Bundlinjen, med alle pandeprodukterne derude, bør det være det 1 produkt, der er det nemmeste for dig at bruge og arbejde med. Jeg er træt af at høre, at du skal bruge 8 forskellige produkter til at skabe en pande, fra skjulere til geler til skygger til blyanter. Det kan være for meget. Vælg det ene emne, du har brug for, og lad det være ved det. Har hår brug for at skille sig ud og blive mørkere? Brug en pande mascara. Har sparsomme områder? Udfyld med en pande blyant. Har du brug for en bedre farve gennem panden? Brug en skygge. Derefter tilføjes langsomt 1 eller 2 ting til definition, som en pandevoks for at tæmme tykke pander og en klar pande gel for at tæmme tynde, fine pander. Hold det simpelt. Jeg bruger personligt min vandtætte pande blyant. Stryg på, blend, færdig. Sidder hele dagen, og jeg behøver aldrig at røre op. Plus jeg elsker at jeg får komplimenter på mine pander, IKKE min pande sminke.

5. Hvad er de mest almindelige fejl, kvinder makeup med deres øjenbryn og hvordan kan de rette dem? Den mest almindelige fejl er at bruge en pande makeup, der er alt for mørk. Trenden er en blød, naturlig udseende pande, ikke en stenciled tegnet på falsk. Trendvis, det udseende har været i årevis. Altid blande din øjenbryn makeup som du ville dit fundament, rødme, noget andet. Blend med en spoolie børste for at blødgøre farven og blande ind i huden, så den ser blød ud, ikke trukket på. For mørke farver kan let blødgøres ved blanding. Hvis ikke, er farven for mørk for dig, gå 1 skygge lysere. En anden fejl er at trimme brynene lige over. Brow hår er ikke en sløret cut. De taper i enderne. så skære dem på tværs gør dem ser skåret op og hakket. Har en proforme og trim korrekt, så den bliver mere blødere og ser bedre ud i processen. 6. Du har oprettet din egen samling, hver ™ The Brow Collection. Hvad inspirerede dig til at gøre det? For det meste fra at se andre brow farver, der netop ikke fungerede. Brune skygger, der var for grå, røde eller orange. Blondiner, der var for grå eller grønne. Alle mine farver har ingen undertoner i dem, så de blandes med et bredt udvalg af brow nuancer. Du vil have en mere ægte farve til browserne. Du sætter en farve i en farve (din pande), så du vil have farven til at blande ind, ikke stikke ud. Undertoner kan gøre det, især i foto. Så jeg sørgede for, at farver til brows er mere bærbare, tilpasningsberettigede.

7. Samlingen indeholder tre produkter, Brow Scrub, Brow Serum, Brow Smooth. Kan du fortælle os mere om dem? Hvordan fungerer de? Brow Scrub var mit første produkt, som jeg opdagede ved et uheld. Tweet klientens pande, jeg vil bemærke, at huden under panden ville flake og tilstoppe min pincet. Så jeg ville skrubbe først, så jeg kunne gøre et bedre arbejde. Tweezing var lettere, og klienter bemærkede deres brows vokser hurtigere fra den tilføjede cirkulation. Det er gjort stærkt for at hjælpe med at exfoliere døde hudceller såvel som stimulere cirkulation i roden. Facial scrubs er ikke stærke nok.Brow Serum bruger DMAE til at vokse vokser i mere og Brow Smooth er fantastisk til grovere, tykkere hår, der behøver at opretholde. Det blødgør dem, så de lyver bedre og gør dem mere håndterbare.

8. Og endelig har du gode tips, du kan dele? Hvis du vokser dine browsere i, skal du undgå voksning eller gnidning og finde en person, der pinder. Med pincet kan jeg holde en masse hår, der vokser rundt omkring panden, der vokser ind, og du får en tykkere pande hurtigere. Du skal stoppe med at tage alle hårene ud, for du kommer aldrig derhen. Også længere hår i panden vil være på udkig efter næste forår / sommer, så stop med at trimme dem og lade dem vokse længere. Og en perfekt pande linje er på vej ud. En mere lidt rodet pande linje er i, ala Brooke Shields.

Mange tak for at have taget dette interview, Elke!

Du kan men Elkes produkter på hendes hjemmeside og holde trit med hende på Facebook, Instagram og Twitter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer