loader
bg-category
Glasemballage: Smukt praktisk eller uanvendeligt dyrt?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis din bedstefarsmor havde ledt til stormagasinet for at købe en stærk fugtighedscreme til sin tørre hud, ville hun have været mødt af små små potter og flasker af glas. De ville have kigget godt på hendes forfængelighed, men de kostede en smuk krone. Hvis penge var en bekymring (og det var som regel), ville hun have gået hjem med kun en dyrebar lille krukke.

Hurtig frem nogle år. Plast er nu en ting. Det er super populært. Og super billigt. Det reducerer omkostningerne ved de smukke krukker og flasker i halvt, hvilket gør kosmetik mere overkommelig for alle.

Men glas er ikke forsvundet. Plast kan have invaderet hudplejen og sminkegangen, men parfymafdelingen er stadig meget domænet for glas. Og her og der kan du finde en creme, der stadig er pakket i en luksus glasburk.

En ting er stadig den samme. Alt der kommer i glas tøj koster dig meget mere. Så hvorfor bruger nogle mærker stadig det? Det er bare fordi de er pæne? Mm, lad os undersøge:

1. Glas er ikke opløst af olier

Der er en grund til, at parfume er det eneste der stadig kommer i glas.

Det er fordi de er lavet med parfume olier. De kan nedbryde plastik. Alkoholen, der bruges som opløsningsmiddel i alle parfumer, er lige så dårlig for plastik.

Du vil ikke have, at din smukke flaske falder fra hinanden foran dine øjne.

P. S. Æteriske olier pakkes altid i glas af samme grund også.

2. Glas er en bedre barriere mod ilt og lys

Jeg elsker antioxidanter, men dreng, er de divas!

Tillad ilt og lys hvor som helst i nærheden af ​​dem, og de vil smide og nedbryde, indtil de i sidste ende bliver ubrugelige.

Så du tror glas er ude af spørgsmålet, ikke? Ikke så hurtigt.

Plastrør og flasker kan beskytte antioxidanter. Når de er tykke nok. Hvis flasken er for tynd, vil noget lys og ilt stadig finde sig indeni, ødelægge din creme uden at du selv forstår det.

Det er der mørke tonede glasflasker kommer ind. De er meget tykkere. Ikke-porøse. Uigennemtrængelig. Ingen chance for de snige tiggere vil komme ind.

P. S. Jeg taler om rør og flasker her. Lys og ilt vil stadig komme i dine glas krukker. Når du åbner dem.

3. Glas lækker ikke skadelige stoffer

Vidste du, at nogle ingredienser kan få plastikflasker til at lække ud blødgørere? Skræmmende!

Dette ødelægger også formlen. Ingen bueno.

Ansvarlige mærker vil nippe problemet i budet ved at beholde disse formler i glasbeholdere. Men hvis du er den paranoide slags, kan du tilføje mere glas og mindre plast til din hudpleje.

4. Glas er genanvendeligt

Glas er det bedre valg for planeten. Det er meget bæredygtigt. Meget lettere at genbruge end plastik. Selv hjemme. Du kan bare vaske flasken godt og hælde noget andet derinde.

Hvis du bekymrer dig om Jorden, vil du gerne gå hjem med glasemballerede ting meget oftere.

Bundlinjen

Ja, det meste er glasset en forfængelighed ting. Du betaler mere for at have en flot flaske sidder på din forfængelighed bordet. Men der er tidspunkter, hvor glas er det bedste valg for dig, dine produkter og planeten. Vælg klogt.

Køber du skønhedsprodukter pakket i glasbeholdere?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer