loader
bg-category
Produktanmeldelse: Pupa Viso Di Velluto 3 I 1

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Viso Di Velluto 3 i 1 Mærke: Pupa Størrelse: 150ml Pris: €17,10

Fra Pupas hjemmeside: Blød og behagelig emulsion til den samlede skønhed i ansigtet. Resultat: Huden er lys og fløjlsagtig blød, helt ren. Ultra-bløde læber. Det er det ideelle produkt til dem, der ikke har meget tid og vil have noget praktisk.

Hvad jeg kunne lide: - gør huden blød, glat og fugtig perfekt til tør hud - fjerner makeup godt - synker hurtigt ind i huden - Praktisk og slank emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - hjælper ikke med at kontrollere skinne Ikke egnet til olieagtig hud - Blomster duft er ret stærk - smager forfærdeligt

Som en brudt teen, elskede jeg multi-tasking skønhedsprodukter. De reddede mig både penge og tid om morgenen. Men det kom til en pris. Normalt gjorde de kun en ting rigtig godt og resten kun halvdårligt. Jeg mindede ikke så, men i disse dage foretrækker jeg at købe separate produkter. Det kan være lidt dyrere, men resultaterne er det værd.

Men der er tidspunkter, hvor jeg stadig finder multitasking-produkter meget nyttige. Såsom rejser. Med alle restriktionerne for, hvad du kan medbringe i din bagage på et fly, sikrer et multitaskingsprodukt som Pupa Viso Di Velluto (Velvet Face), som fungerer som fugtighedscreme, læbepomade og makeup-fjerner, at du har alle de væsentlige forhold med dig uden at bryde nogen love. Handy, er det ikke?

Men virker det? Som fugtighedscreme for tør hud, rigtig godt. Cremen indeholder humectants glycerin og Sodium Hyaluronate (den kan holde 1000x gange sin vægt i vand og fungerer godt både under høje og lave fugtighedsforhold), som tiltrækker vand fra miljøet ind i huden. Shea Butter, og en flok syntetiske ingredienser som Ethylhexyl Stearate og Cetearyl Alcohol (en god, fugtgivende type alkohol) har blødgørende egenskaber, der gør huden blød og glat. Endelig giver Dimethicone produktet glidende og huden en silkeagtig blød følelse, og udfylder midlertidigt fine linjer og rynker.

Som følge heraf forlader denne hvide creme huden babyen blød, glat og fugtet i timer. Det er perfekt til dem med normal eller tør hud, mens fedtede piger bliver frustreret af manglen på anti-shine ingredienser. Efter et par timer var min t-zone olieagtig igen. Konsistensen er på den tykke side, men det føles stadig meget let, når den er påført huden. Det synker ind i det med det samme.

Pupa Viso Di Velluto fungerer godt som en makeup remover også. En lille mængde tager let af alt, men vandtæt mascara. For det tager det lidt mere produkt og tid, men det er muligt. Det er ikke min makeup remover af valg for hver dag selv. Jeg foretrækker en fjernbetjenings remover, især til øjenmakeup, fordi jeg tror det gør jobbet hurtigere, men i en nødsituation, eller mens du rejser, får det jobbet. Det er dog kun mig. Hvis du foretrækker cremet og fugtgivende makeup removers, vil du sætte pris på det meget mere, end jeg gjorde.

I stedet, Jeg hadede det som en læbebalsam. Tekstur kan være på den tykkere side, men det er stadig for løbende at blive brugt på læberne. På grund af det ender jeg altid med at indtage noget af det, og mens det ikke er farligt, er det heller ikke behageligt. Denne ting smager forfærdeligt! Men hvis du kan klare det, vil det gøre dine læber bløde og glatte. Det bruges bedst inden du går i seng. Så vil du ikke snakke eller spise og chancerne for at indtage det er meget, meget mindre.

En anden ting, jeg ikke er for glad for, er duften. Det er blomstret og ret stærkt. Det generer mig kun under anvendelse, fordi takke godhed, en gang på huden, det falder hurtigt væk. Men så meget som jeg elsker parfume, foretrækker jeg meget, at mine hudplejeprodukter er duftfrie. Det skyldes, at dufte kan være irriterende, især hvis du har følsom hud. Pupa Viso Di Velluto irriterede dog ikke min hud. Og det gav heller ikke udbrud.

Ingredienser: Aqua, Ethylhexyl Stearat, Capryl / Capric Triglycerid, Glycerin, Cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Glycerylstearat, SE Cycnoches Cooperi (Orchid) Blomster / Blad Extract, Natrium Hyaluronat, Parfum, Dimethicon, Carbomer Natriumhydroxid, Natrium Saccharin, Dinatrium EDTA, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzylsalicylat, limonen, alfa-isomethylionon, hydroxyisohexyl 3-cycloexencarboxaldehyd, citronellol, Cl 17200.

Tilgængelig på: Italienske skønhedsbutikker

Resumé Pupa Viso Di Velluto 3 i 1 er en grundfugtighedscreme til tør hud, der også kan bruges som makeup remover og en læbepomade. Det gør huden blød og blød i timer, og tager snavs og sminke ret let ud, men dens tekstur gør det ubehageligt at bruge det som en læbepomade. Det smager forfærdeligt, og blomsterdukken er for stærk også.

Rating: 3.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære