loader
bg-category
6 Spooky Skønhedsbehandlinger til Halloween 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du begyndt at lave planer for Halloween? Jeg fejrer ikke det, men jeg vil ikke lade det stoppe mig fra at nyde nogle af de uhyggelige godbidder skønhedsprodukter har netop udgivet til denne ferie. Her er mine toppicks:

NISSE. ESSENTIAL VAMPIRE BEAUTY BOOK ($6.00) Tænker på at klæde sig som en vampyr? Så er denne skræmmende palette til dig. Den har 8 øjenskygger i sultne og mystiske mørke nuancer, 1 øjenskygge applikator, 1 lysende eyeliner blyant, 1 rød læbestift, 1 sæt falske øjenvipper, og 1 rør med klæbende øjenvipper lim.

LUSH SPARKLY BUBBLE BAR ($7.95) Bring et stænk af gnistre til dit bad med denne glitrende jack-o-lantern. Frugtbar og energisk enebærbær blandes magisk sammen med grapefrugt og limeolier til at pakke en duftende slag til de lange, dvælende blødgør.

LUSH WIZARD BUBBLE BAR ($7.95) Lad denne søde guiden kaste sin afslappende og forkælelsefulde lugt på dig. En krakelering af poppende slik, energigivende mandarinsolie og æteriske olier med enebær og fennikel hjælper med at afbalancere huden, mens dens opvarmning og opløftende duft forbyder stress og hjælper dig med at komme sig fra dagen.

NISSE. ESSENTIAL WICKED BEAUTY BOOK ($6.00) Har ikke bestemt på et kostume til Halloween endnu, men ved, at det bliver noget ondt? Så tjek denne palette. Den har 8 øjenskygger i mystiske og mørke nuancer, 1 øjenskygge applikator, 1 lysende eyeliner blyant, 1 sort læbestift, 1 sæt falske øjenvipper, og 1 rør med klæbende øjenvipper lim.

NYX WICKED LIPPIES ($6.00) NYX har skabt en ny læbestift rækkevidde med 12 juvel-tonede, skinnende nuancer med stor farve udbetaling. De fleste farver er skøre og vanskelige at bære, men det gør dem perfekt til Halloween. Mine yndlingsfarver er de ovenstående: Forræderi (dyb lilla), Risque (skovgrøn) og Envy (kongeblå med sølvglimmer).

BATH & BODY WORKS HALLOWEEN BEHANDLINGER ($5.00) Skræmme væk bakterier og hold dine hænder rene med disse uhyggelige håndrensere. Sætet omfatter Franken Kitty (Candy Apple); Ghoul Friend (Berry Scary); Hoot Berry; Trick-Or-Treat (Pumpkin Spice); Vampyrblod (Wicked Plum).

Skal du afhente nogen af ​​disse godbidder?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære