loader
bg-category
Produktanmeldelse: Fordel De er rigtige! Push-Up Liner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: De er virkelige! Push-Up Liner Mærke: Fordel Størrelse: 1,4g Pris: $24.00

Fra Benefit's hjemmeside: Det er den første lash-hugging gel liner i en pen! Denne matte sort gelformel vil ikke smette, klud eller tørre ud, og den innovative bløde AccuFlex ™ Tip krammer din lashline fra hjørne til hjørne. Jo tættere linjen er, jo større øje!

Hvad jeg kunne lide: - let at bruge - glider glat på låget uden at trække - Vandtæt, varer længere med en primer - mat finish - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Gennemsnitlig farveudbetaling - på olieagtige låg lader og flager lidt efter 8 timer - Formlen kan tørre ud, hvis eyelineren er åben (hold den orange stop!)

Da gel eyeliners landede i Italien for nogle år siden, var jeg over dem. Nemmere at anvende end flydende formler og mere intens end blyanter, de tillod mig hurtigt at skabe tynde og tykke linjer til linje og understrege mine øjne. Men at være den dovne pige, end jeg er, blev jeg snart træt af at skulle bruge (og rense) en anden børste til at anvende dem og gik tilbage til blyanter. De kan give et subtilt udseende, men du kan ikke slå dem for nem brug og bekvemmelighed.

Så, når fordel skabt, er de rigtige! Push-Up Liner, en eyeliner, der kombinerer fordelene ved en gel eyeliner med bekvemmeligheden af ​​en pen emballage, blev jeg straks fascineret. Jeg sætter det på min Sephora ønskeliste, kun for at fjerne det, når jeg læser nogle mindre end stjernernes anmeldelser og tilføjer det igen, da jeg hørte raves om det. Der synes at være en masse hype, både godt og dårligt, der omgiver denne eyeliner, ikke? Til sidst blev valget gjort for mig, når en ven venlig gav mig en prøve. 🙂

At holde den slanke sorte pen i min hånd for første gang følte mig så underlig. Det er chubbier (og fordi min er en prøve, også kortere) end en almindelig pen, så det tog mig et par minutter at vænne sig til det. Ansøgningen tog også noget ved at vænne sig til. De første par gange brugte jeg penen, for meget var produktet kommet ud fra spidsen, hvilket resulterede i en tykkere flakket linje, der skulle sættes lige ved hjælp af en pensel.

Derefter var ansøgningen en brise. Den bløde skrå spids er lavet af gummi, hvilket giver fleksibilitet til at bevæge sig med dig, når du styrer dine øjne. Men linjen det efterlader er ikke så intens, som jeg gerne vil have det. Den sorte farve er meget sort (og mat), men jeg har brug for mindst et par frakker for at gøre det helt uigennemtrængeligt. Men effekten er så ret dramatisk.

Fordi dette er en gel, ikke en væskeformel, er konsistensen ret tør. Ikke så meget for at forhindre det i at glide på lågene glat uden at trække sig selv. Det er også vandtæt, men ikke oliesikker. Det betyder, at mens det let varer hele dagen på toppen af ​​en primer, på olieagtige låg begynder det at langsomt falme og flake lidt efter 8 timers slid. Du har også brug for en oliebaseret fjerner til at tage den af.

Ligesom alle gel eyeliners kan det tørre ud efter et stykke tid, så luk altid hætten godt efter brug. Du bør også holde den orange proppen, der følger med den. Det vil også hjælpe formlen længere. Ak, jeg har mistet min, så jeg bruger denne eyeliner meget i øjeblikket. Bortset fra den gennemsnitlige farveudbetaling, er jeg meget tilfreds med det.

Tilgængelig på: Støvler og sephora

Resumé Fordel De er Real Push-Up Liner er en gel eyeliner i en pen. Nem at bruge takket være den skråstrålende applikator, glider den lidt tørre formel let på lågene og efterlader en matt sort farve farve, der er uigennemsigtig i to frakker. Selv om den er vandtæt, varer den kun 8 timer på olieagtige låg.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer