loader
bg-category
Produktanmeldelse: Deborah Shine Creator Lipstick I nr. 5

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Rossetto Shine Creator 5 Mærke: Deborah Pris: €10,95

Fra Deboras hjemmeside: Med sin multifunktionsformel bringer den nye Shine Creator Lipstick sammen tre dokumenterede egenskaber: skinnet af en læbestift, en lipstickes komfort og hydrering og beskyttelse af en læbepomade.

Hvad jeg kunne lide: - giver læber glansen af ​​glans - ren farve udbetaling - Tekstur er ret cremet og glider let på læberne - tørrer ikke læber ud

Hvad jeg ikke kunne lide: - for ren for nogle mennesker - lidt voksagtig, ikke hydratiserende tekstur - varer kun et par timer på læberne - giver ikke bredspektret beskyttelse - omfangsrig emballage

Indbygget i et voluminøst, lyst fuchsia-rør går Deborah Shine Creator Lipstick ikke ubemærket. Denne skønhed er ikke bange for at toot sit eget horn og proklamerer stolt at gøre alt: sørg for en lipglosses glans, lipstickets komfort og hydrering af en læbebalsam. Åh, og det indeholder også SPF.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er. Selvom jeg aldrig forventer meget af Deborah-produkter (blevet brændt for mange gange for at tælle), blev den måde, italienske skønhedsbloggere raved på om denne læbestiftlinje, håbet på, at mærket for en gang var kommet op med noget virkelig fantastisk.

Måske skyggen jeg fik var en dud (der er en i hver linje). Eller måske, fordi de fleste apotek brands har oped deres spil betydeligt i det seneste, jeg har lige kommet til at forvente flere af billige produkter også. Uanset hvad jeg er skuffet over. Disse læbestifter er ikke så dårlige, men de lever ikke op til hype.

Det eneste krav, der er korrekt, er det første. Deborah Shine Creator Lipstick er infunderet med shimmers, der virkelig giver den den smukke skinnende finish af en lipgloss. The shimmers er ret subtile og gøre din pout skinne uden at gå over toppen.

Men komforten af ​​en læbestift? Ikke rigtig. Tekstur er cremet og glider glat på læberne, men også noget voksagtig og bare en smule klæbrig. Jeg vil ikke sige det er ubehageligt, men det er heller ikke særlig behageligt.

Og hydrering af en læbebalsam? Ingen måde. Disse ting tørrer ikke dine læber, men det hydrerer dem heller ikke. Og jeg skal faktisk lægge et tyndt lag læbebalsam nedenunder for at gøre læbestiftet mere behageligt at bære.

Hvad med solbeskyttelse? Nå, SPF henviser til beskyttelsen mod UVB stråler og denne læbestift takket være Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3 og Titanium Dioxide, beskytter godt af dem. De to sidste ingredienser kan også beskytte læber fra korte UVA stråler. Men der er ikke noget herinde, der også kan blokere lange UVA-stråler. Alligevel er delvis beskyttelse bedre end slet ingen beskyttelse.

Fordi denne læbestift linje skal være alt om skinne og hydrering, farve udbetaling er ren. Den skygge jeg har, nr. 5, er en subtil my-læber-men-bedre pink. Jeg kan lide at parre det med et røgfyldt øje, fordi det ikke trækker opmærksomheden væk fra det.

Opholdsstyrke er så så. Jeg forventede omkring to timers slid og det er præcis det, jeg fik. Må ikke spise eller drikke, mens du bærer det, eller det vil vare endnu mindre.

Vil jeg anbefale Deborah Shine Creator Lipstick? Kun til unge damer på et budget, der ønsker et læbestift, der giver dem glans af glans. Men så ville jeg bare få en glans. Før jeg slipper dig helt af det, lad mig sige det igen. Denne læbestift er ikke forfærdelig. Det er bare gennemsnitligt. Hvis du er ok med det og forelsker dig i en af ​​nuancerne, skal du gå og købe den. Jeg synes bare, at der er bedre produkt omkring det, gør det samme, og endnu bedre også.

Tilgængelig på: Douglas

Resumé Deborah Shine Creator Lipstick giver en subtile hint af farve og masser af glans. Den cremet, lidt voksagtige tekstur glider glat på læberne, men ikke hydrerer dem. Selv om det indeholder SPF, giver det ikke bred spektrumbeskyttelse.

Rating: 3.5 / 5

Afsløring: Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer