loader
bg-category
Vil du give plastikkirurgi til ferien?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om du er en gavegiver i sidste øjeblik eller allerede har alle dine ferieindkøb gjort, kan du finde en perfekt kunst for at finde den perfekte gave til venner og familiemedlemmer. At få den "bare-rigtige" gave er en god følelse (for begge parter), men har det nogensinde krydset, at din modtager måske vil have noget, der går ud over "læg det i en kasse og binde en bue på det" rute og er klar til noget virkelig personlig?

En ny undersøgelse foretaget af American Society of Plastic Surgeons har tal, der kan låne en hånd: Ifølge undersøgelsen siger 27 procent af kvinderne, at de gerne vil modtage en plastikkirurgisk procedure som en gave, mens 32 procent siger, at de er åbne for ide. Ligeledes siger 20 procent af de undersøgte mænd, at de gerne vil modtage en plastikkirurgisk procedure som gave, mens 26 procent af mændene siger, at de er åbne for ideen. Opstillingen for hvad der er populært: De mest begavede procedurer er fedtsugning (17 procent), mavesæk (11 procent), ansigtsløftning (11 procent) og Botox Kosmetiske / fyldstoffer (11 procent).

Desuden rapporterer American Academy of Facial Plastic og Reconstructive Surgery (AAFPRS), at kosmetiske behandlinger og operationer typisk stiger med omkring 25 procent fra Thanksgiving gennem nytårsaften, med en samlet stigning i, at folk køber gavekort til ansigtsforyngelsesbehandlinger til en ægtefælle, forælder, søster eller ven.

New York plastikkirurg Stafford Broumand, MD, siger, at mens "trenden" med at give en person med plastikkirurgi i løbet af ferien ikke er nyt, bliver det mere og mere udbredt. "Ægtefæller og betydelige andre er gaveydelser som Botox-behandlinger til rynker og sved, fyldstof til ansigtsskrækninger, ultralydshæmmende hud og også potentielle operationer efter en høring af nakke lipo, body lipo og øjenlågkirurgi, meget hyppigere for nylig" siger, og tilføjer, at en ny gaveanmodning, han har set, virkelig tager afsted, er CoolSculpting. "Ud over kirurgiske eller injicerbare behandlinger modtages hudplejebehandlinger som skræl og kosmetiske produkter fra lægekvalitet også som gaver," siger San Diego plastikkirurg Joseph L. Grzeskiewicz, MD, der har solgt gavekort ved sin praksis i næsten et årti.

Du kan også lide: 4 gange du bør undgå botox

"Trenden mod gifting plastikkirurgi er bestemt noget, der har foregået i nogen tid," siger Troy, MI, plastikkirurg Anthony Youn, MD, og ​​påpeger, at ferien historisk set er den travleste tid til plastik kirurgi. "Så mange mennesker bruger fridagen til at rekuperere fra operation. Vi ser en enorm stigning i antallet af personer, der har operation på grund af fridagen, og folk har indsprøjtninger og ikke-invasive behandlinger til at se godt ud til feriefester. "

Fra et finansielt synspunkt viser Dr. Grzeskiewicz til det faktum, at mange mennesker har fleksible udgifter til sundhedsydelser med "brug det eller mister det" fordele ved udgangen af ​​kalenderåret, og de kan vælge at gennemgå en procedure med disse midler - så længe det opfylder kriterierne for støtteberettigelse. "Det er også slutningen af ​​regnskabsåret for mange mennesker, og deres overordnede økonomiske og skattemæssige planlægning kan omfatte udgifter til kosmetisk kirurgi for sig selv eller en elsket."

Så det store spørgsmål: Hvordan går det typisk for en person at gøre dette? Ifølge Dr. Broumand er gavegiverne typisk "venner" på kontoret allerede, og de vil have deres betydelige andre til at "forbedre" deres udseende. "De spørger, når de kommer til deres egne personlige behandlinger."

For at bryde det ned ser Dr. Grzeskiewicz kontor typisk gaven på to måder: Øvelsen sælger kortet med en bestemt værdi, så modtageren kan indløse den for en angivet procedure eller det produkt, han eller hun vælger inden for denne værdi. "Eller gaven af ​​gaven ledsager faktisk modtageren til konsultationer - og måske endda operation - og betaler gebyrerne for proceduren direkte. Oftere end ikke det er et familiemedlem eller en nær personlig ven, der giver sådan en gave. I betragtning af plastikkirurgiets meget personlige karakter er det forståeligt. "

Du kan også lide: En Botox-lignende gel kunne være her inden 2019

Selvfølgelig er ikke alle procedurer gode gaver til alle mennesker. "En af de vigtigste ting at huske om kirurgiske såvel som minimalt invasive procedurer som fyldstoffer og Botox, er, at de kun skal gøres, når de er angivet," siger Dr. Grzeskiewicz. "Hver person, der overvejer en bestemt procedure, skal evalueres af en kvalificeret kirurg for at bestemme behovet for behandling og omfanget af proceduren. Dette gør det lidt svært at bare indiskriminerende give en bestemt procedure til nogen, hvis de enten ikke har brug for det eller ikke vil have det. I de tilfælde, hvor en gavemodtager måske er ubestemt om en procedure, eller hvis gaven er en "hemmelighed", og modtageren ikke ved, at han eller hun får det, giver gavekort med simpelthen et dollarbeløb, men nej defineret procedure vedhæftet giver mest mening. "

Det kan selvfølgelig sige, men uanset hvad du har for øje, understreger Dr. Youn, at nøglen til at give plastikkirurgi som en gave sørger for, at modtageren rent faktisk ønsker kirurgi eller procedure.

"Det er absolut obligatorisk, at modtageren angiver, at han eller hun helt sikkert vil have det, ellers giver en procedure til en, der ikke ønsker det, at skabe nogle meget dårlige følelser."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer